Jan Malý
Premium
11. září 2018 • 05:00

Pulpit: Národní tým je chaos. Navrhuje Zemana, vyjmenoval, kdo ho zklamal

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Národní tým předvedl další děsivé představení, Rusové ho moc přátelsky nepohostili a výběr Karla Jarolíma dostal nakládačku 1:5. „Z toho mužstva jsem necítil vůbec nic. To byl chaos,“ glosoval pro deník Sport výkon české reprezentace zkušený trenér Martin Pulpit. Po konci Karla Jarolíma navrhuje jedno jméno – Zdeňka Zemana. Proč zrovna jeho, jak vypadají problémy současného českého fotbalu? A kdo je mužem, který jako jediný o těchto věcech dokáže otevřeně mluvit?



Na debakl v Rusku (1:5) bylo zaděláno už po první půli, kdy brankář Tomáš Koubek třikrát inkasoval. „V prvním poločase mi připadalo, že si hráči šli ten zápas jenom zahrát. Neviděl jsem jejich úsilí, emoce, neviděl jsem, že ti hráči ten zápas hrají a chtějí ho vyhrát. Z toho mužstva jsem necítil vůbec nic. To byl chaos,“ hodnotil vystoupení Čechů zkušený trenér Martin Pulpit.

A zastavil se u některých reprezentantů. „Je tam Kalas, o kterém se psalo, že to je hvězda budoucnosti. Tak proč neorganizoval obranu on? Hušbauer ? Že je hvězda? Tak proč nedal Teclovi průnikovou přihrávku?“ tázal se náročný kouč, který vedl například Olomouc, Zlín, Viktorii Žižkov či Příbram.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud