23. listopadu 2011 • 12:53

Kde je Tévez? Už si domlouvá angažmá v AC Milán

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec Carlose Téveze v Manchesteru City je po skandálech v posledních týdnech nevyhnutelný. Kam zamíří? Jeho zástupce Kia Joorabchian se již domluvil na podmínkách smlouvy s AC Milán, k němuž by se měl Argentinec připojit začátkem ledna.



Tévez nehraje v Manchesteru City od září, kdy se pohádal s trenérem Robertem Mancinim. Vše pak vyvrcholilo odjezdem do rodné Argentiny, kam se vydal bez povolení svého zaměstnavatele.

Carlos Tévez by měl v lednu zamířit do AC Milán.Foto Reuters
Dlouho se spekulovalo, že Tévez už v Jižní Americe zůstane. Že si najde klub v Argentině nebo Brazílii. Podle informací italského listu Gazzetta dello Sport ale nakonec zakotví v Itálii.

Drahého útočníka prý zláká AC Milán, který již odsouhlasil hráčovy podmínky přednesené jeho zástupcem Kiou Joorabchianem.

Tévez by měl nejprve podepsat šestiměsíční kontrakt do konce sezony (tím si vydělá zhruba 84 milionů korun). V červnu jednání započnou znovu a 27letému hráči bude nabídnuta smlouva na dva roky.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud