9. ledna 2012 • 22:41

VIDEO: Fantastický návrat Henryho. Zápas proti Leedsu rozhodl gólem!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský útočník Thierry Henry oslavil návrat do Arsenalu vítězným gólem. Čtyřiatřicetiletý fotbalista, jenž přišel do londýnského klubu na dvouměsíční hostování z New Yorku Red Bulls, dnes rozhodl jedinou brankou utkání třetího kola Anglického poháru s druholigovým Leedsem United.



Henry, jenž v letech 1999 až 2007 pomohl Arsenalu získat dva ligové tituly, se dostal na hřiště v 68. minutě místo Marvána Šammacha a fanoušci "Kanonýrů" ho přivítali nadšeným aplausem. O deset minut později mu bouřlivě tleskali znovu.

Nejlepší střelec v historii Arsenalu po přihrávce od Alexe Songa z levé strany svou typickou střelou placírkou ke vzdálenější tyči zajistil týmu Arséna Wengera těsnou výhru. Pro Henryho to byl 227. gól v dresu Arsenalu, za který nastoupil v 371 utkáních.

Arsenal angažoval Henryho na výpomoc, aby nahradil v útoku Maročana Šammacha a Gervinha z Pobřeží slonoviny, kteří brzy odjedou na mistrovství Afriky

Záložník Tomáš Rosický dnes nebyl v londýnském týmu ani mezi náhradníky. Dalším soupeřem Arsenalu v Anglickém poháru bude Aston Villa.

Thierry Henry zažil skvělý návrat do Arsenalu
Video se připravuje ...

Nejdelší sérii udrželo devět tipujících
Pondělní otázku, jestli vstřelí Arsenal v poháru s Leedsem první gól tohoto zápasu, uhádlo 1891  tipujících. Z nich 9 už úspěšně zvládlo osmý tip v řadě a mají náskok v soutěži o 3 televize LG, které vyhraje ten, kdo dokáže dosáhnout řadu 16 správných odpovědí.

Pokračovat v sérii, nebo začít úplně novou, můžete znovu už dnes, kdy se bude tipovat ANO-NE na otázku: „Vyřadí fotbalisté Málagy ve Španělském poháru Real Madrid?“ Více na adrese www.isportexpert.cz.

Thierry Henry zažil skvělý návrat do Arsenalu
Thierry Henry zažil skvělý návrat do Arsenalu

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud