18. dubna 2012 • 16:50

VIDEO: Levá na opírání, pravá luxusní! Rosický pálí i poslepu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Malý Mozart, kouzelník s míčem. Tomáš Rosický vysílá při zápasech spoluhráčům milimetrové přihrávky, vytříbenou techniku prokázal i ve speciální dovednostní soutěži. Balon trefil mezi dva kužely i se zavázanýma očima, minul pouze jednou. Když musel střílet levou, o poznání slabší nohou...



Rosický se spoluhráči Laurentem  Koscielnym a Yossi Benayounem soutěžili v tom, kdo míč pošle mezi dva kužely. Každý z trojice fotbalistů Arsenalu měl k dispozici tři pokusy - pravou, levou a na závěr se zavázaným šátkem přes oči.

Francouzský obránce Koscielny dopadl nejhůř. Mezeru netrefil ani jednou, potvrdil, že spíše balony odkopává před útočníky soupeře než aby tvořil hru či střílel góly.

Rosický přišel na řadu jako poslední. Pravou nohou si český kapitán vedl suverénně, bez problémů zvládl i pokus se zavázanýma očima. Minul pouze jednou, když střílel levou.

Nejúspěšnější z hvězd Arsenalu byl Yossi Benayoun. Izraelský záložník trefil všechny tři pokusy, za což se od spoluhráčů dočkal hlasitých pochval.   



Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud