1. května 2012 • 20:19

Frontman Oasis po výhře ManCity: Nervák Ferguson asi vypil hodně whisky

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavý host dorazil po manchesterském derby mezi novináře do tiskového sálu. Místo frustrovaných hráčů United se přišel podělit se svými dojmy Liam Gallagher, bývalý frontman slavné rockové skupiny Oasis.



„Miluju Manciniho, je skoro stejně úžasný jako já,“ prohlásil věrný fanda City o kouči svého oblíbeného celku.

O siru Alexi Fergusonovi, trenérovi „red devils“, naopak prohlásil, že musel být během utkání pod vlivem whisky. „Asi jí vypil příliš mnoho,“ mínil svérázný rocker ve velkých brýlích.

Pak se také vyznal k obdivu k obránci Vincentu Kompanymu, střelci vítězné branky. „Pozval mě do své lóže,“ informoval devětatřicetiletý Gallagher. „Jeho rodina je mega, jeho sestra úžasná a on dal parádní gól. Sláva Belgii!“ líčil udiveným žurnalistům, kteří jeho slova chvatně zaznamenávali do bloků.

Známý zpěvák posléze umístil na svůj Twitter fotku s Diegem Maradonou, jedním z nejslavnějších hráčů všech dob. Argentinec sledoval utkání jako speciální host.

„Podal si ruku s Bohem,“ glosoval setkání po svém Gallagher, který měl v sobě nejspíš daleko víc doušků whisky než Ferguson.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud