30. července 2012 • 10:17

VIDEO: Bale terčem atentátu. Adam mu už podruhé ohrozil kariéru

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před rokem ho brutálním zákrokem vyřadil na čtvrt roku ze hry. Nyní se fotbalista Liverpoolu a skotský reprezentant Charlie Adam postaral o zranění Garetha Balea z Tottenhamu znovu. A to mělo jít o přátelské utkání!



Neočekávaný konec měl sobotní přípravný zápas v americkém Baltimore mezi Liverpoolem a Tottenhamem.

Namísto nabírání fyzičky a přípravy na nadcházející sezonu Premier League byl totiž hlavním tématem utkání nevybíravý zákrok liverpoolského špílmachra Charlieho Adama.

Ten svým faulem poslal velšského reprezentanta Garetha Balea do péče doktorů.

Přátelský zápas se v nepřátelský změnil už v devatenácté minutě. Záložník Tottenhamu v klidu vyvážel míč středem hřiště, když se stal terčem nepochopitelného Adamova faulu zezadu.

"Takový zákrok jsem v přáteláku nečekal," řekl Bale po utkání, které skončilo bezbrankovou remízou. "Bylo to absolutně za hranicí."

"Když po vás během zápasu soupeři jdou, je to svým způsobem lichotka. Ale je něco úplně jiného, pokud jim jde jen o to vás zranit," prohlásil.

VIDEO: Adamův faul na Garetha Balea v přípravném utkání

Namísto kopaček a míče tak Balea čekají berle. Navíc má ke zlobě dvojnásobný důvod, Adam mu ostrým zákrokem ohrozil kariéru už podruhé za několik měsíců.

"Internet je plný fotek jeho loňského faulu, kdy mi poničil vazy v kotníku a já byl tři měsíce mimo," připomněl Bale šílený Adamův zkrat z konce předminulé sezony, kdy mu skotský hráč brutálně šlápl na kotník.

Adamův faul odsoudili i další hráči Tottenhamu. "Soupeři by se od Garetha měli učit, ne se ho jen snažit zkopat," prohlásil Baleův spoluhráč Kyle Walker. "Adam mu zjevně závidí."

"Po takových zákrocích čekáte omluvu," řekl Bale po zápase s Liverpoolem. "Jenže ta nepřišla. Ale od člověka, jako je on, bych ji ani nepřijal," dodal.

VIDEO: Gareth Bale terčem Adamova atentátu v sezoně 2010/11

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud