21. srpna 2012 • 20:20

Adebayor je zpátky v Tottenhamu: Jsem hladový po gólech

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vysněný útočník přichází. Londýnský Tottenham dlouho bojoval o angažování tožského útočníka Emmanuela Adebayora a v úterý jej nakonec za pět milionů liber z mistrovského Manchesteru City získal. Adebayor tak může navázat na své úspěšné hostování v tomto týmu z minulé sezony, kdy v jeho barvách vstřelil v Premier League sedmnáct branek.



Adebayor bude patřit na White Hart Lane mezi nejlépe vydělávající hráče, podmínkou smlouvy je ale to, že se na placení útočníka budou podílet dál i „Citizens“. Osmadvacetiletý hráč bere týdně 175 000 liber. Takový plat obyčejně v Tottenhamu nikdo nemá a vedení klubu odmítá hráče přeplácet.

Bývalý útočník Arsenalu svůj přestup oznámil prostřednictvím sociální sítě Twitter, kde se snažil nažhavit fanoušky Spurs: „Mířím do Tottenhamu a jsem hladový po gólech. Jsem připravený střílet branky!"

Hráč neskrývá, že má radost z návratu do klubu, kde se mu dařilo. „Možná to trvalo déle, než se čekalo, ale jsem rád, že jsem zpátky v Tottenhamu. Minulou sezonu jsem si tu užil a doufám, že společně předvedeme další velké věci,“ burcoval dál fandy Tottenhamu.

Emmanuel Adebayor bude i v další sezoně hrát za Tottenham
Emmanuel Adebayor bude i v další sezoně hrát za Tottenham

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud