3. září 2012 • 10:07

Van Persie se omluvil za pokaženého Panenku. Hattrickem

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | Jubilejní zápas pro Alexe Fergusona i Robina van Persieho, hattrick, ale i pokažená penalta nizozemského útočníka. Utkání třetího kola Premier League mezi Manchesterem United a Southamptonem nabídlo doslova historickou podívanou. United sice vezou do Manchesteru díky jeho hattricku tři body, přesto se Van Persie kaje: "Penaltu nejde kopnout takhle, musím na tom zapracovat."



Souboj Manchesteru United se Southamptonem byl plný zapamatováníhodných okamžiků.

Pro kouče Alexe Fergusona to byl ligový zápas s pořadovým číslem 1000 na lavičce United.

Nový hráč "rudých ďáblů" Robin van Persie zase hattrickem završil stovku gólů v Premier League.

A nizozemský útočník vše doplnil neproměněnou "panenkovskou" penaltou.

"Sám nevím, co jsem s tou penaltou zamýšlel," prohlásil Robin van Persie po utkání. Navzdory nepovedenému pokutovému kopu zvítězil Manchester United na hřišti Southamptonu 3:2.

"Chtěl jsem dát ránu jako vždycky, ale na poslední chvíli jsem se prostě nějak rozmyslel," řekl o své penaltě. Jeho špatně mířený dloubák brankář Southamptonu snadno zlikvidoval.

"Jsem zklamaný, když prohráváte 1:2, nemůžete penaltu kopnout takhle. Je to moje chyba, musím na tom zapracovat," kál se Van Persie, přestože své zaváhání odčinil hattrickem.

"Ale pak jsme se štěstím vyrovnali a drama dokončili gólem na 3:2," uzavřel skromně trojgólový Van Persie. Kromě zisku tří bodů a dovršení hattricku znamenala branka z nastavení také jeho stý přesný zásah v Premier League.

Díky Van Persieho jubileu mohl trenér Alex Ferguson oslavit to své. Po hattricku nizozemské posily se totiž mohl radovat z vítězství ve svém 1000. zápase ve funkci manažera Manchesteru United.

Sestřih utkání 3. kola anglické ligy mezi Southamptonem a Manchesterem United
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud