9. října 2012 • 13:37

Další průšvih? Balotellimu se nelíbilo střídání a zmizel do Itálie

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Proti Dortmundu vyrovnal z penalty a zachránil remízu. V sobotním ligovém duelu proti Sunderlandu šel ze hřiště už v 56. minutě, navíc pořádně naštvaný. Mario Balotelli si ani nepodal ruku s koučem Mancinim a nakráčel rovnou do šatny. Pár desítek minut poté už seděl v letadle do Itálie a mířil za reprezentací. Zrodil se další konflikt známého průšviháře?



Génius rozhodující zápasy, ale také umíněné, nabručené rozmazlené dítě. Mario Balotelli má dvě, možná i více tváří. Proti Sunderlandu ukázal spíš tu druhou, horší.

Zápas, který nakonec Manchester City vyhráli 3:0, mu úplně nesedl. Obránci 22letého bijce pozorně a tvrdě strážili, což se Balotellimu vůbec nelíbilo. Když ho Mancini v 56. minutě stahoval z placu, odcházel hodně nakvašený.

Spoluhráče na střídačce i trenéra minul nepřítomným pohledem, jen si plácl se svým náhradníkem Agüerem a zmizel v tunelu. "Nevím, proč šel Mario hned do šatny, normálně to nedělá," divil se asistent trenéra David Platt.

Těžko zvladatelnému útočníkovi příliš nenahrál ani vývoj utkání v dalších minutách. Agüera diváci přivítali bouřlivým potleskem, Argentinec navíc po čtyřech minutách na hřišti přidal druhý gól utkání...

"Jsem s Mariem spokojený, odehrál dobrý zápas," tvrdil navzdory podivnému chování Balotelliho kouč Mancini po výhře 3:0.

V Anglii se ale opět rozvířily spekulace o tom, že problémový útočník tým v lednu opustí. Citizens prý už připravují smlouvu pro Kolumbijce Falcaa, asi nejžádanějšího fotbalistu na hráčském trhu.

Mario Balotelli se v utkání proti Sunderlandu neprosadil Mario Balotelli se v utkání proti Sunderlandu neprosadilFoto EPA

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud