4. listopadu 2012 • 10:00

Rozčílený Wenger: Víc než Robinův gól mi vadí naše chyby

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Manažer Arsenalu Arséne Wenger byl po prohře na Old Trafford 1:2 pořádně rozladěný. Naštvaný byl na svůj tým, jenž chyboval v defenzivě, i na sudího. Ten podle Wengera Arsenalu ublížil necitlivými výroky. Vyloučený Wilshere a nařízená penalta ležela francouzskému manažerovi v žaludku. „Už si zvykám, že na Manchesteru býváme potrestáni. Nestalo se to poprvé,“ konstatoval stroze Wenger.



Bez emocí přijal Wenger fakt, že jeho týmu vstřelil gól Robin van Persie. Když se v létě pakoval nizozemský snajpr z Arsenalu na Old Trafford, byl Wenger hodně rozmrzelý. Dokonce se nechal slyšet, že nenávidí momenty, kdy se Van Persie raduje ze vstřelené branky v dresu United. Teď to zažil na vlastní kůži.

Fotbalisté Manchesteru United si poradili i díky brance Van Persieho s Arsenalem
Video se připravuje ...

Nizozemec skóroval dokonce už ve třetí minutě, když mu gól nabídl hrubkou bránící Vermaelen. „Nebolelo mě to. Je úplně jedno, že gól dal zrovna Robin. Štve mě, že jsme dělali hrubé chyby,“ zlobil se na svůj tým Wenger.

Měl co říct také k výkonu arbitra. Wilshere mohl uniknout vyloučení, kdyby jej kouč stáhl ze hry ve chvíli, kdy viděl žlutou kartu.

„Zvažoval jsem to, ale neměl jsem na lavičce do středu zálohy tak kvalitního hráče,“ přiznal kouč Arsenalu. Londýnský tým dohrával na Old Trafford v oslabení už před rokem, kdy viděl červenou kartu Carl Jenkinson.

„Už si na to zvykáme,“ posteskl si ironicky Wenger. „Myslím, že nešťastné bylo i rozhodnutí ohledně penalty,“ dodal kouč Arsenalu. „Vyloučení nám ublížilo víc. Kdybychom dohrávali v jedenácti, bylo by to určitě dramatičtější a vyrovnanější,“ podotkl zkušený manažer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud