26. listopadu 2012 • 10:53

VIDEO: Rafa je v Chelsea jen dočasný kouč, uvedl v zápise klub

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavní trenér, nebo jenom dočasná náhrada? Spekulace o postavení Rafaela Beníteze v Chelsea nabírají na síle. Umocnilo je ještě zjištění serveru dailymail.co.uk, který odhalil, že v zápisu o utkání mezi "blues" a Manchesterem City je uvedeno u jména Beníteze slovo "interim", tedy prozatímní. Z toho by se dalo odvodit, že Španěl nezůstane na lavičce Chelsea dlouho.



Když byl Benítez jmenován manažerem Chelsea místo Di Mattea, fanoušci spustili pořádný humbuk. Jméno muže, který se o „blues“ nevyjadřoval hezky v době, kdy vedl konkurenční Liverpool, pro ně znamenalo problém.

Na Stamford Bridge ho prostě nechtěli a nechtějí, což dokázali v neděli. To na kouče pískali a bučeli, připravili i řadu transparentů, kde nabádají Beníteze k odchodu z Chelsea.

Chelsea pod vedením Beníteze remizovala s Manchesterem City
Video se připravuje ...

Právě takovým fanouškům dala zpráva serveru dailymail.co.uk naději, že to nemusí dlouho trvat a jejich „oblíbenec“ to v Chelsea zabalí a bude nahrazen jiným manažerem.

Benítez to vlastně nepřímo potvrdil i ve chvíli, kdy se vyjadřoval k tomu, že v klubu skončí opory Frank Lampard a Ashley Cole. Neřešil jejich fotbalový přínos týmu, omezil se pouze na strohé prohlášení.

„Myslím, že odejdou. Jsem tu pouze na sedm měsíců. Pokud by to bylo na dva nebo tři roky, pak bych měl možná nějaký vliv,“ citoval Beníteze daily Mail. Podle něj je to jasný důkaz o tom, že Benítez není dostatečně zapálený a nezajímá ho vzdálenější budoucnost Chelsea.

Fanoušci to všechno vycítili a v nedělním duelu s Manchesterem City mu dali jasně najevo, že jej v klubu nechtějí. Bezbrankovou remízou v zápase, kterému chyběly velké šance, je navíc španělský manažer moc nepřesvědčil, že by Chelsea nabrala dech a útočila na první místo tabulky.

Abramovič ale bude nejspíš spokojený. Předchozí manažeři měli za úkol budovat novou Chelsea, jenže třeba Di Matteo dával přednost Drogbovi před Torresem a to se ruskému vládci klubu nelíbilo. Když přišly současné nezdary v Lize mistrů, sáhl proto okamžitě po změmě. A zdá se, že Rafa mu vzdorovat nebude.

Gólman Chelsea Petr Čech po zápase Premier League s Manchesterem City vyzval fanoušky Blues k tomu, aby neuráželi nového manažera Beníteze a dali mu čas na práci
Gólman Chelsea Petr Čech po zápase Premier League s Manchesterem City vyzval fanoušky Blues k tomu, aby neuráželi nového manažera Beníteze a dali mu čas na práci

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud