2. prosince 2012 • 15:00

OSTUDA! Toaleťák nepotřebuju, ukázala hvězda Premier League

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Nejodpornější fotbalista v Británii. Přesně tak ohodnotil fotografii hráče WBA Liama Ridgewella list The Sun. Obránce WBA na snímku pózuje nad toaletou, kde naznačuje, že si vytírá zadek dvacetilibrovými bankovkami, další peníze se povalují kolem něj na zemi. To rozzuřilo tvrdě pracující fanoušky po celé Británii a jen umocnilo dojem, že jsou hráči v Premier League přeplácenými hvězdami.



Ridgwell si vydělá v Premier League nejméně 20 000 liber týdně (víc než 600 000 korun) a na fotce naznačuje, že používá peníze místo toaletního papíru. To fanoušky pořádně rozpálilo.

Průměrná roční mzda v regionu West Midlands se rovná právě týdennímu příjmu fotbalisty. Hráč se sice hájí, že šlo o vtip a sázku, snímek byl prý určený jen pro jeho kamarády.

Jenže to se nestalo, fotku mají média a hráč teď dostane pořádnou sodu. Do redakce Sunu fotku poslal fanoušek, který ale nechtěl zveřejnit své jméno.

„Lidé z West Bromwiche vydělají jen zlomek toho, co tenhle idiot. Je mi z toho špatně. Vždycky jsem si myslel, že fotbalisté byli a jsou arogantní, přeplacení klauni. Tohle to jen dokazuje," konstatoval zdroj listu The Sun.

Ridgewell, který do sobotního zápasu proti Stoke nezasáhl, se v sobotu večer všem omluvil.

„Snímek byl pořízen u mě doma asi před osmi měsíci, když jsem vyhrál soukromou sázku,“ vysvětloval fotbalista. "Tu fotku neměl nikdo na veřejnosti vidět. Ale teď, když je venku, tak je mi jasné, že to bude lidi zajímat. Omlouvám se všem, kterých se dotkla,“ dodal.

Ostudné foto. Anglický fotbalista West Bromwiche Liam Ridgewell ukázal, jak moc si váží vydělaných peněz Ostudné foto. Anglický fotbalista West Bromwiche Liam Ridgewell ukázal, jak moc si váží vydělaných penězFoto Twitter

Mluvčí WBA událost okomentoval stroze. „Byla to soukromá věc Liama, která unikla na veřejnost. Na klub to nevrhá dobré světlo a budeme vše řešit interní cestou. V klubu je jedenáct měsíců a jeho chování bylo dosud příkladné,“ konstatoval mluvčí klubu.

Fanoušci West Bromwiche na obrázek reagovali během zápasu se Stoke City s odstupem, netušili, zda jde o podvrh, nebo se fotbalista opravdu nechal fotit v citlivé situaci. Pochopitelně je ale počínání fotbalisty urazilo.

„Je to pro nás hodně citlivé téma, když sotva dáme dohromady peníze na lístek, abychom takového fotbalistu viděli hrát,“ prohlásil čtyřiadvacetiletý zámečník Ryan Walker.


„I když to udělal kvůli sázce, tak by se měl vždycky raději ještě jednou víc zamyslet nad tím, co činí. Mohou to přece vidět i děti,“ doplnil malíř pokojů Robert Jones. „Obrázek fotbalistů v očích lidí to tedy rozhodně nevylepší. Kdyby to udělal před sto lety, asi by za to visel.“

Inženýr Warren May se naopak všemu jen smál. „Je na něm, co dělá. Tohle byla jen legrace,“ poznamenal na adresu fotbalisty, který se v minulém roce rozešel se svou snoubenkou jen osm dní před svatbou. Teď si zadělal na další nepříjemnost, kterou mu fandové jen tak neodpustí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud