8. prosince 2012 • 04:45

Milion týdně? Těžký život, napsal fotbalista. A už ho hnali z internetu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsem profesionální fotbalista, beru 35 tisíc liber týdně (zhruba 1 milion korun) a mám těžký život. Záložník anglického druholigového Wolverhamptonu Jamie O´Hara netušil, jakou vyvolá bouři, když zavzpomínal na svém twitterovém účtu nostalgicky na doby, kdy se mu podle jeho slov žilo jednodušeji se stolibrovou výplatou. Kvůli vlně kritiky se rozhodl svůj účet na sociální síti zrušit.



V Anglii jde v rychlém v rychlém sledu už o druhý případ, kdy se jeden z fotbalistů projevil velmi necitlivě vůči běžným fanouškům, jejichž příjmy jsou mnohonásobně nižší.

Minulý týden zveřejnily britské listy fotografie Liama Ridgewella z West Bromwiche, který si na nich vytíral pozadí dvacetilibrovými bankovkami a média ho nazvala nejvíc odporným hráčem v zemi.

Také image O´Hary utrpěl výraznou újmu. Jak to celé začalo? "Věci byly jednodušší, kdy jsem vydělával 100 liber týdně," posteskl si bývalý reprezentant Anglie do 21 let a připojil ke zprávě hashtag #stres.

Když se jeho zpráva rozšířila mezi fanoušky, rychle se začaly objevovat rozčílené reakce, které hráči vyčítaly, že ztratil kontakt s životy obyčejných lidí.

Když Jamie O´Hara vydělával jen 100 liber týdně, cítil se prý mnohem lépe. Mnoho fanoušků jeho prohlášení na twitteru pobouřilo. Když Jamie O´Hara vydělával jen 100 liber týdně, cítil se prý mnohem lépe. Mnoho fanoušků jeho prohlášení na twitteru pobouřilo.Foto internet

List Daily Mail například citoval Christiana Wainwrighta. "Cítím s ním. Musí to být opravdu namáhavé párkrát si zatrénovat a dvakrát týdně odehrát zápas," poznamenal ironicky.

Další O´Harův follower Graeme Wallace se zasnil: "Přál bych si mít těžký život jako má on." Deník k článku připojil seznam profesí, ve kterých si lze také vydělat 35 tisíc liber. Ovšem za rok...

Přitom O´Harův životní příběh působí jako reklama na šťastný život nejen kvůli jeho vysoce nadprůměrným výdělkům. O´Hara si vzal za manželku bývalou anglickou miss Danielle Lloydovou a má s ní dvě děti.

Jamie O´Hara se svojí manželkou Danielle na svatební cestě v Dubaji
Jamie O´Hara se svojí manželkou Danielle na svatební cestě v Dubaji

Ani po první dávce odmítavých odpovědí O´Hara nepřestal bránit svoji pravdu. "Proč si někteří myslí, že snad nemusím platit účty a hypotéku, když vydělávám slušné peníze? Lidé jsou někdy pošetilí," napsal fotbalista, ale negativní ohlasy tím neumírnil.

Další postřehy z jeho života se však už fanoušci nedočtou.O´Hara se rozhodl na twitteru nadále nepůsobit. Důvod? Rád by vysvětlil skutečnou podstatu svého posledního vzkazu, ale na internetu se prý vyskytuje příliš mnoho "kreténů". Ani tímto vyjádřením si fanoušky určitě neudobřil...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud