13. prosince 2012 • 20:56

Parťáci zase spolu. Terry fandí na dálku, trénuje s ním i Drogba

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Japonskou misi spoluhráčů sleduje jen u televize v Londýně. John Terry se v tréninkovém centru Chelsea zotavuje ze zranění kolene, kvůli kterému bude chybět zhruba měsíc. Parťáka mu dělá Didier Drogba, který se v Anglii připravuje na africký šampionát.



Terry se zranil v listopadovém utkání s Liverpoolem (1:1) při souboji s Luisem Suárezem. Sotva mu vypršel čtyřzápasový trest za rasové urážky Antona Ferdinanda, dostal se opět mimo hru.

32letý stoper musel vynechat i mistrovství světa klubů v Japonsku, kde Chelsea postoupila už do finále (v neděli hraje s brazilským Corinthians). V době, kdy tým bojuje tisíce kilometrů od Británie, Terry v tréninkovém centru pracuje na návratu na trávník.

Ikoně Chelsea dělá společnost další klubová legenda. Připravuje se s ním Didier Drogba, který se udržuje ve formě během pauzy v čínské lize před africkým šampionátem.

V treéninkovém centru Chelsea se Terry vyfotil i s dlouholetým spoluhráčem Didierem Drogbou
V treéninkovém centru Chelsea se Terry vyfotil i s dlouholetým spoluhráčem Didierem Drogbou

Drogba pro své bývalé spoluhráče po návratu do Londýna připravil večírek, kde svým parťákům předal památný prsten připomínající vítězství ve finále Ligy mistrů.

„Chtěl jsem dát tomuto týmu něco výjimečného, abychom všichni mohli na úspěch v Lize mistrů vzpomínat,“ vysvětlil legendární útočník Chelsea.

Drogba se velkou měrou podílel na jarním zisku Champions League, pak zmizel za milionovým kontraktem do Šanghaje.

V Chelsea si během pauzy už chtěl zahrát formou hostování, FIFA mu ale neudělila výjimku (soutěžní zápas může podle platných regulí hrát nejdřív 1. ledna, kdy začíná přestupový termín).

Terry se se svým kamarádem vyfotil v téninkovém centru v Cobhamu a snímkem se pochlubil na sociálních sítích. Zkušený stoper se udržuje v kondici jízdou na kole, nevynechává ani důležité rehabilitační masáže.

Do soutěžního zápasu (stejně jako Drogba) Terry zasáhne nejdřív po Novém roce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud