1. ledna 2013 • 18:00

Vlasáč z Evertonu prchnul před ženami! Nedaly mu pokoj ani doma

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Marouane Fellaini vyměnil Liverpool za Manchester. Modla fandů fotbalového Evertonu prchla z města Beatles kvůli ženám. Ty belgického záložníka, jenž kromě dovedností na trávníku poutá pozornost svým bujarým účesem, podle jeho slov pronásledovaly na každém kroku a číhaly na hráče i u jeho domu. Proto se rozhodl přestěhovat, za Everton ale bude hrát dál.



Pětadvacetiletý fotbalista je v Evertonu šťastný, jenže ženy mu ve městě nedaly pokoj a on toužil po troše klidu. Proto se odstěhoval z domu od Merseyside do Manchesteru. Že by ale změnil dres, to prý nemůže nikoho ani napadnout.

„Teď jen žiju v Manchesteru, protože v Liverpoolu mi ženy nedaly pokoj. Lezly za mnou všude, až domů a už toho prostě bylo moc,“ prohlásil Belgičan.

„V Manchesteru mám klid. Lidé mě nepoznávají, je to jako balzám na duši. Já nechci být za nějakou hvězdu, chci jen hrát fotbal,“ dodal belgický záložník. „Jinak jsem v Goodison Parku šťastný, smlouvu tam mám až do roku 2016. Nemám důvod odcházet.“

Hráč se zároveň omluvil za svůj prosincový zkrat, kdy při zápase proti Stoke dal soupeři hlavičku a byl za to vyloučený.

„Byl jsem frustrovaný. Shawcross měl tahal za dres a strkal celý zápas, tak jsem na konci explodoval. Vím, že jsem to neměl dělat, ale stalo se a moc se za to omlouvám,“ doplnil.

Fellaini z Evertonu sejmu soupeře úderem hlavou
Fellaini z Evertonu sejmu soupeře úderem hlavou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud