2. ledna 2013 • 10:13

Hattrick se nekoná. Střelec Henry potřetí za Arsenal hrát nebude

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší střelec Arsenalu Thierry Henry v lednu londýnský klub nespasí. Po skončení sezony zámořské Major League Soccer se sice mluvilo o tom, že zkušený Francouz pomůže týmu manažera Arséna Wengera, jenže nakonec k dohodě nedošlo. Henry tak potřetí v kariéře za Arsenal hrát nebude. Potvrdil to i manažer Wenger.



„Vrátil se z dovolení a není na angažmá v Arsenalu připravený. Není to na programu dne,“ komentoval situaci francouzský manažer londýnského klubu.

Přitom ještě v prosinci to vypadalo, že vše může klapnout a sám Wenger možnou spolupráci nevyloučil. Mluvilo se o tom, že by měl Arsenalu pomoci na hřišti a zároveň být pravou rukou manažera.

Když se novináři ptali, zda může blíže vysvětlit, co dohodu zhatilo. Omezil se Wenger na strohé. "Ne!" Víc věc po remíze na hřišti Southamptonu nekomentoval.

Potvrdila se tak spíš slova funkcionáře New York Red Bulls Gérarda Houlliera, jenž během prosince vyhlašoval, že jej ohledně Henryho nikdo z Arsenalu nekontaktoval, a proto jeho působení v Londýně nevidí reálně.

Henry, který se během kariéry vyhrál MS i EURO, přitom už v Arsenalu během kariéry dvakrát hrál. Poprvé v letech 1999 až 2007, podruhé pak v minulém roce v rámci hostování z MLS. Na kontě má v dresu „kanonýrů“ 228 gólů.

Manažer fotbalového Arsenalu Arséne Wenger se těšil na další spolupráci s Thierrym Henrym, nakonec to ale neklapne a zkušený útočník za Kanonýry hrát nebude
Manažer fotbalového Arsenalu Arséne Wenger se těšil na další spolupráci s Thierrym Henrym, nakonec to ale neklapne a zkušený útočník za Kanonýry hrát nebude

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud