28. ledna 2013 • 09:15

Balotelli už měl party na rozloučenou! Jdu do AC Milán, řekl přátelům

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slavia - Baník: Tanko tvrdě dojel Holeše, po zásahu VAR dostal červenou kartu!
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester City by měl v pondělí oznámit odchod útočníka Maria Balotelliho do AC Milán. Podle deníku The Sun už je obchod domluvený, italský divoch prý o víkendu dokonce pořádal ve svém domě rozlučkovou party pro nejbližší přátele.



Obhájce anglického titulu má podle deníku vyinkasovat za kontroverzního útočníka 17 milionů liber (asi 510 milionů korun). K tomu prý AC přihodí i bývalého záložníka Tottenhamu a Portsmouthu.

Balotelli, proslulý svým ne úplně ortodoxním životním stylem, už o víkendu uspořádal velkolepou rozlučkovou party pro nejbližší přátele ve svém domě v Londýně (v tom, který málem zapálil rachejtlí).

Svým parťákům oznámil, že se přesouvá na San Siro a rozdal jim dárečky na památku. City sice za mladého útočníka zaplatilo 22 milionů liber, jeho vztah s manažerem Robertem Mancinim se ale v poslední době zhoršil natolik, že se rozhodli prodat ho za každou cenu.

Balotelliho agent Mino Raiola dělal všechno pro to, aby se přesun uskutečnil. "Pravda o Mariovi? Zeptejte se jiných, já nic říct nemůžu. Do 31. ledna je všechno možné," cituje ho The Sun.

Trénink Manchesteru City, kde se poprali Mario Balotelli s Robertem Mancinim
Trénink Manchesteru City, kde se poprali Mario Balotelli s Robertem Mancinim

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud