1. února 2013 • 15:40

Návrat idiota! V televizi se radoval z přestupu, o kterém šéfové nevěděli

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalista Peter Odemwingie pořádně namíchl svého zaměstnavatele, klub West Bromwich Albion. Chtěl si vynutit přestup do jiného týmu a BEZ SVOLENÍ svých nadřízených odjel jednat s Queens Park Rangers. Kluby se však na transferu nedomluvily a kouč West Brom dnes vyhodil Odemwingieho z tréninku.



„Klub se k celé situaci vyjádří později. Já si beru na pár dní volno a s týmem začnu trénovat až příští týden,“ řekl dnes Peter Odemwingie, o jehož přítomnost na tréninku nestál trenér Steve Clarke.

Jeho, ale i desetitisíce fanoušků pořádně namíchl svým jednání včera večer. Odemwingie si snažil vynutit přestup tím, že bez svolení klubu odjel do Londýna, kde prý v blízkosti stadionu Queens Park Rangers čekal celé odpoledne, až se kluby dohodnou na přestupu.

Zřejmě od agenta pak dostal nepravdivou informaci, že dohoda je na světě. A tak se svým autem zajel do areálu a šel si vyjednat podmínky smlouvy. Mezitím jej zastavili novináři, kterým hrdě zahlásil, jak moc se těší na další štaci.

VIDEO | Takhle se v televizi radoval z přestupu

„West Brom byl můj domov, miluji ho a vždycky budu. Ale tohle je nová kapitola mé kariéry. Jsem spokojený s důvěrou, jakou ve mně má Harry Redknapp (manažer QPR). Doufám, že West Brom je s přestupem spokojené a snad i jemu se podaří nějaké posily přivést,“ řekl Odemwingie.

Problém byl v tom, že QPR se na žádném přestupu nedohodl, což Odemwingie očividně nevěděl. A tak řekl to, co řekl… Šéfové jeho současného klubu byli taky pořádně zděšení, když tento rozhovor poslouchali v televizi. Okamžitě vydali tiskové prohlášení:

„S QPR jsme žádné dohody před koncem lednového přestupního termínu nedosáhli. Odemwingie zůstává pod smlouvou v našem klubu. Jsme hodně zklamaní ze záběrů v televizi, které ukázaly, že Odemwingie přicestoval na stadion QPR ve čtvrtek večer navzdory tomu, že se kluby nedomluvily. Odemwingie nedostal ani svolení zahájit jednání s QPR o případném přestupu.“

Za „nechutný závěr dne“ to označil Jeremy Pearce, předseda West Brom. „Peter jednal zcela neprofesionálně,“ zlobil se. „Náš sportovní ředitel opakovaně říkal, že nemáme potřebu ani touhu prodávat naše klíčové hráče. Petera bychom pustili, ledaže bychom měli přijatelnou nabídku a adekvátní náhradu. Nic takového se ale nestalo.“

S Odemwingiem soucítí snad jen kouč QPR Harry Redknapp. „Asi si myslel, že se kluby dohodnou, což se nakonec nestalo. Je mi toho kluka líto,“ pronesl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud