31. května 2013 • 15:20

ODCHÁZÍM! Suárez šokoval Liverpool. Už se tady necítím dobře, uvedl

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpool s největší pravděpodobností přijde o svůj útočný klenot. Luis Suárez dnes oznámil, že chce z klubu odejít. Jako důvod označil britská média, která ho prý pronásledují na každém kroku a ničí jeho pověst. "Důvodem rozhodně nejsou peníze," zdůraznil.



"Proti Liverpoolu nic nemám, v klubu se cítím dobře. Ale mám dceru a nechci, aby o svém otci slýchávala špatné věci," spustil Luis Suárez.

Luis SuárezFoto Reuters
Tím razantně dementoval spekulace, že se žene za velkými výdělky do jiného klubu. Dlouho se spekulovalo o zájmu Bayernu Mnichov, nově také Realu Madrid. Teď se ale dušuje, že žádné nabídky na stole nemá.

"Peníze v tom nehrají žádnou roli, jde o moji rodinu a pověst. Už se v Anglii necítím dobře," pronesl uruguayský útočník.

Liverpool okamžitě vydal tiskovou zprávou, kterou zareagoval na Suárezova slova. "Luis není na prodej a očekáváme, že svoji smlouvu dodrží. Má naší podporu," stojí v prohlášení.

Suárez kritizuje novináře, že mu zničili pověst. Patrně tím, když mu vytýkali jeho prohřešky, jako je simulování nebo kousanec... "Luis tady odvedl skvělé služby, ale výrazně pošpinil image klubu. A teď viní novináře za jeho odchod?" nechápe liverpoolská legenda Dietmar Hamann.

"Bylo by lepší, kdyby řekl pravdu," přidal se šéfredaktor britského deníku Daily Mirror. "Nesouhlasil jsem s délkou jeho trestu za kousanec, ale za problémy, které v Anglii měl, si může sám. Pokud chce opustit Liverpool, tak je to z důvodu, že chce hrát Ligu mistrů nebo chce víc peněz."

Jinou kapitolou jsou paparazzi, kteří prý Suárezovi nedali vydechnout. "Nemohl jsem ani jít na zahradu. Nemohl jsem si jít nakoupit do supermarketu. Nemohl jsem nic. Vím, že je normální mít fotografy v patách. Ale tohle už bylo příliš," dodal Suárez.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud