8. června 2013 • 16:41

Náhrada za Drogbu podle Mourinha? Do Chelsea se vrací Lukaku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Belgický útočník Romelu Lukaku se znovu pokusí prosadit ve fotbalové Chelsea. V minulé sezoně hostoval ve West Bromwichi a chtěl tam zůstat, po rozhovoru se staronovým koučem londýnského celku Josém Mourinhem ale hodlá bojovat o svou šanci v týmu brankáře Petra Čecha.



Romelu LukakuFoto EPA
"Mým cílem vždycky bylo hrát za Chelsea. Vrátím se na Stamford Bridge a budu se snažit odehrát ještě více zápasů než za West Bromwich, a když se mi povede dát ze začátku pár gólů, třeba mi to pomůže k úspěšné sezoně," řekl dvacetiletý Lukaku.

V minulé sezoně dal za Albion 17 ligových gólů, což se žádnému hráči Chelsea nepovedlo.

"Mluvil jsem s Mourinhem a vím, že záleží na mě, jestli si místo zasloužím. Příští rok je mistrovství světa a potřebuji hrát, ale když nebudu dost často nastupovat v Chelsea, nezasloužím si ani být v reprezentaci. Nebojím se toho," dodal.

Do Chelsea přišel předloni z Anderlechtu s vizitkou velkého talentu, který byl už v 16 letech nejlepším střelcem belgické ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud