9. července 2013 • 10:35

Mourinho slibuje velká vítězství: Z Chelsea bude sexy bestie!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

V poslední sezoně řádili v Premier League „rudí ďáblové“, s trenérem José Mourinhem ale odstartuje nová éra Chelsea. Blues se chystají řádit jako sexy bestie. Portugalský kouč slíbil ruskému majiteli klubu Romanu Abramovičovi, že bude tým „blues“ vyhrávat a k tomu navíc předvádět sexy fotbal.



„Chci, aby byli fanoušci Chelsea šťastní. Kvůli výsledkům, ale i naší hře. Jsme připravení pro to udělat maximum. Všichni,“ zdůraznil velké ambice Special One.

Mourinho by měl být zárukou toho, že se úspěch dostaví. „Už poprvé v Chelsea, stejně jako později v Interu Milán, nebo v Realu jsem snad týmu pomohl,“ srší sebevědomím portugalský kouč. „Budeme hrát útočně a budeme vyhrávat.“



O tom, že se Chelsea rvala o vítězství už při jeho prvním angažmá, nemůže nikdo pochybovat.

„Vzpomínám si, jak jsme v dubnu 2006 prohrávali 0:1 s West Hamem a navíc hráli o deseti, protože Maniche dostal brzy červenou kartu. Ale pořád jsme šli za vítězstvím a taky jsme vyhráli 4:1,“ určuje Mourinho směr, jakým se londýnský tým čeká.



Chelsea začala s přípravou na novou sezonu v pondělí, fotbalisté, kteří hráli na Poháru FIFA, jsou ale ještě na dovolené. S týmem už ale byl německý útočník Andre Schürrle za 18 milionů liber, stejně jako další posila do zálohy Marco van Ginkel (stál 8 milionů liber). Chelsea se brzy vydá na předsezonní turné do Asie.



Stejně ale Mourinho hodlá sázet na tradiční opory, jakými jsou Frank Lampard, Ashley Cole a John Terry. „Takoví hráči jsou pokladem a symbolem Chelsea. Mají klub v srdci a mohou to přenést na mladší fotbalisty, kteří budou tuhle roli plnit v budoucnu pro další generaci,“ dodal Special One.

Portugalský trenér José Mourinho slíbil, že se z Chelsea stane sexy bestie
Portugalský trenér José Mourinho slíbil, že se z Chelsea stane sexy bestie

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud