24. července 2013 • 11:09

VIDEO: Zabiják Ronaldo! Jeho dělovka zlomila chlapci (11) zápěstí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podívejte se na jeho nohu! Cristiano Ronaldo umí vyslat projektil, který láme kosti. Bez nadsázky. Jeho přímý kop poslal do nemocnice s dvojitou zlomeninou zápěstí teprve jedenáctiletého Charlieho. Nutno ale dodat, že ho to nezastavilo dokoukat zápas – na stadionu vydržel 84 minut!



Real Madrid si poradil s anglickým Bournemouthem hladce 6:0. A Cristiano Ronaldo nakonec vstřelil dva góly. Nicméně jeden z přímých kopů skončil v hledišti a postaral se, aby Charlie (11) na zápas do smrti nezapomněl. Portugalcova raketa mu zlámala kosti.

VIDEO | Podívejte se na bombu z dílny Ronalda

„Hodně to bolelo. Ale říkal jsem to kamarádům a nemohli uvěřit. Ronaldo je nejdražší hráč na světě – a on mi zlomil ruku,“ usmíval se Charlie, když o incidentu vyprávěl deníku The Sun.

„Viděl jsem míč, jak se blíží ke mně. Šel mi přímo do obličeje, tak jsem si dal před něj ruku. Můj táta seděl vedle mě a stačil uhnout,“ dodal.

I přes bolest zůstal Charlie na stadionu dalších 84 minut. Hrál tady přece Real Madrid, to si nemohl nechat ujít! Teprve až pak jej otec odvezl do nemocnice.

(pro zvětšení kliknětě). Malý Charlie utrpěl po střele Ronalda dvojitou zlomeninu zápěstí.Foto youtube.com

Ronaldo a spol. malého chlapce neignorovali a později jej potěšili dresem Realu s podpisy všech hráčů. Od týmu Bournemouth dostal také podepsaný míč.

Není to však poprvé, co portugalská hvězda způsobila divákovi na tribuně zranění. Poté, co nakopl míč do hlediště, se mu "podařilo" zlomit nos jednomu z fanoušků Realu Madrid...

VIDEO | Ronaldo a zlomený nos fanouška

VIDEO | Sestřih Bournemouth - Real Madrid 0:6

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud