27. července 2013 • 17:44

Přestup Suáreze jako senzace léta? Kdepak, na prodej je Liverpool!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednání o přestupu Luise Suáreze je jedním z nejsledovanějších příběhů fotbalového léta. Liverpool svou hvězdu nechce pustit, i když se Uruguayec netají touhou odejít. Teď se anglický klub dostal do centra pozornosti znovu. Podle anglických médií je údajně na prodej celý klub, stačí mít v kase 350 milionů liber, tedy přes 10 miliard korun.



Zprávy hovoří o tom, že vlastník klubu je rozčarovaný z toho, jakým směrem se klub ubírá. Američtí majitelé Fenway Sports Group za klub zaplatili v roce 2010 sumu 300 milionů liber, utratili další miliony za posily, ale výsledky jsou tristní.

Klub je daleko od špičky Premier League, nehraje Ligu mistrů a ani jinak v pohárové evropě nezáří. "Majitelé klub kupovali s tím, že se jim ho povede dostat mezi špičku. Ale to se nepovedlo ani v Evropě, ani v Anglii," tvrdí zdroj listu The Sun, proč by měl být slavný klub opět k mání.

"Vadí jim rovněž finanční ztráta, za kterou podle nich může bývalý ředitel Kenny Dalglish. Tomu vyčítají hlavně nákup Andyho Carrolla z Newcastlu za 35 milionů liber a jeho následný prodej za sumu o 16 milionů liber menší," doplňuje zdroj deníku.

Současná hvězda týmu Luis Suárez pak sice zdvojnásobil svou cenu, jenže pro změnu má na triku řadu disciplinárních prohřešků, kvůli kterým nemůže hrát.

Proto se nyní hovoří o tom, že dojde ke změně vlastníka. Liverpool je prý k mání za 350 milionů liber (10,5 miliard korun) a jsou hned prý dva zájemci. Zatím ale zůstávají v anonymitě.

Luis Suárez, hvězda FC Liverpool, která nechce v klubu hrát dál
Luis Suárez, hvězda FC Liverpool, která nechce v klubu hrát dál

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud