30. září 2013 • 23:05

Mourinho, dívej se! Lukaku je kanón, dvěma zásahy zničil Newcastle

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dva góly za poločas? Proč ne? Romelu Lukaku sestřelil Newcastle a na dálku vzkázal do Chelsea: "Byla chyba, že jste se mě zbavili!" Nadějný útočník v pondělní dohrávce anglické ligy pomohl Evertonu, kde hostuje, k vítězství 3:2.



Když se Lukaku rozběhne, je jako tank. Nezastavitelný, nezničitelný, gólový. Potvrdil to dvěma zásahy do sítě Newcastlu v 5. a 37. minutě. Nejprve se štěstím prostřelil brankáře Krula, aby si s ním a obráncem za několik minut pohrál jako kočka s myší.

VIDEO: První gól Lukaka - 1:0

VIDEO: Druhý gól Lukaka - 3:0

Druhý gól byla prostě lahůdka a jasný signál do Chelsea, která se ho nesmyslně zbavila. Mimochodem, do smlouvy o hostování ani nezahrnula klauzuli, že v případě potřeby si belgického snipera povolá zpět.

Lukaku byl na Stamford Bridge nadbytečný. V týmu už byli Fernando Torres a Demba Ba. K nim si trenér Mourinho přivedl Samuela Eto'oa, což byl pro Lukaka definitivní signál, aby si našel hostování v jiném klubu. Přitom dvojice Ba – Eto'o zatím podává podprůměrné výkony.

Talentovaný forvard se domluvil s Evertonem na ročním působení. A hned od prvních zápasů je jasné, že bude pro "toffees" v letošní sezoně klíčovým hráčem.

Anglická fotbalová liga - 6. kolo:
Everton - Newcastle 3:2
Branky: 5. a 37. Lukaku, 25. Barkley - 51. Cabaye, 89. Rémy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud