15. prosince 2013 • 04:30

FOTO: Šílená bolest! Obránce Arsenalu si ošklivě roztrhl koleno

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrázek jako z hororu. Na koleně francouzského obránce Laurenta Koscielného se po souboji s Alvarem Negredem z Manchesteru City objevila hluboká tržná rána. Krvavé zranění vyřadilo oporu Arsenalu ze hry, nejspíš na hodně dlouho. Plac opustil na nosítkách a komentátor televize Michael Owen jen konstatoval: „Vypadá to hodně vážně, musí to šíleně bolet.“



Fotbalisté na Ostrovech nejsou žádní rozmazlení frajírci, je jasné, že se bude hrát ostře a souboje budou bolet. To se potvrdilo i v duelu mezi Citizens a lídrem Premier League – Arsenalem. Za stavu 1:1 se dostal do šance Negredo a Koscielny se s ním obětavě pustil do souboje. Jenže prohrál a hned dvakrát. Míč skončil v síti a navíc se Francouz zranil. Při pohledu na tu ránu mrazilo.

„Nevypadalo to v první chvíli zase tak nebezpečně, ale to zranění bude vážné, když jsou na hřišti nosítka. Musí ho to strašně bolet,“ ulevil si bývalý anglický reprezentant Owen, jenž sám během kariéry se zraněnými koleny hodně trpěl.

Koscielny dlouho ležel a byl ošetřován poté, co opustil hřiště na nosítkách. To, že nebude v utkání pokračovat, bylo jasné hned. „Kanonýři“ spíš řeší otázku, jak dlouho bude ze hry. Blíží se totiž období Vánoc, tedy čas, kdy se láme celá sezona. A to není pro Arsenal dobrá zpráva. Navíc, když prognózy naznačují, že bude francouzská opora ze hry delší čas.



Na plac musel Belgičan Thomas Vermaelen a vypadá to, že teď bude nějaký čas dělat parťáka ve středu obrany Peru Mertesackerovi. Arsenal s novou stoperskou dvojicí dostal nakonec na Etihad Stadium šest gólů a prohrál 3:6.

Vincent Kompany povzbuzuje nešťastného Jacka Wilshera.
Vincent Kompany povzbuzuje nešťastného Jacka Wilshera.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud