17. prosince 2013 • 11:22

Adebayor se smál, teď se kaje. Fanoušci Tottenhamu zuří: Vyhoďte ho!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Tottenhamu se bouří a žádají vedení klubu, aby se v lednu zbavilo Emmanuela Adebayora a Benoita Assou-Ekotta. Nelíbí se jim fotografie, kterou hráči zveřejnili několik minut po debaklu s Liverpoolem (0:5). Na něm se oba usmívali a ukazovali na prstech pět branek. Teď se oba brání, že snímek pořídili ještě před zápasem...



Emmanuel Adebayor a Benoit Assou-Ekotto se stali v Tottenhamu nechtěnými hráči. První si letošní sezoně zahrál v jediném zápase, druhý musel na hostování do druhé anglické ligy. Když se na twitteru objevil jejich vysmátý snímek s popiskem "To byl zápas!", fanoušci se začali zlobit. Nemohli uvěřit, že hráči Tottenhamu oslavují jeho porážku. Ještě tak drtivou...

"Chci se omluvit všem fanouškům Tottenhamu, kteří z fotky Assou-Ekotta usoudili, že si děláme legraci z porážky. Ten snímek byl pořízen PŘED zápasem. Nemohl jsem znát výsledek. Nikdy bych to neudělal. Tu pózu dělám na všech fotkách," brání se na twitteru Emmanuel Adebayor.

Snímkem si pořádně zavařil u vedení klubu, které přitom několik týdnů žádalo kouče Andrého Villase-Boase, aby Adebayorovi dal další šanci. Když odmítl a následně prohrál doma s Liverpoolem 0:5, byla to pro šéfy Tottenhamu poslední kapka. Villas-Boas na lavičce skončil, teď se hledá jeho nástupce.

"Vážně si myslíte, že jsem tak hloupý, abych měl radost z nepovedeného zápasu Tottenhamu? Vaše IQ je hodně nízké! Odešel jsem deset minut před koncem (zápasu)," přidal svoji obhajobu Assou-Ekotto.

Fanouškům ale vrtá hlavou, proč tedy snímek na twitter dával... A ještě pár minut po zápase.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud