18. prosince 2013 • 23:00

VIDEO: Villas-Boas skončil, Adebayor nastoupil. Dal úžasný gól!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen co z Tottenhamu zmizel trenér Villas-Boas, útočník Emmanuel Adebayor zazářil. Dostal šanci v základní sestavě při čtvrtfinále Ligového poháru a hned vstřelil branku. Nádhernou! Z voleje napral balon přímo do sítě. Nicméně Tottenham vedení 1:0 neudržel, před koncem zápasu West Ham otočil duel dvěma góly.



Do včerejšího večera Emmanuel Adebayor v letošní sezoně odehrál jediné utkání, celkem 45 minut. Doplatil i na zranění, ale především na napjaté vztahy s trenérem Villasem-Boasem. Ten neustále tvrdil, že Adebayor není ve formě. Že nezvládne odevzdat špičkový výkon, který po svých svěřencích vyžaduje. Dal mu šanci v jedinou šanci. Nic víc.

Villas-Boas neuposlechl ani rozkaz vedení, které chtělo vidět Adebayora v akci. Dalo to rozum, Tottenham nestřílel moc branek, navíc vyplácí tožskému forvardovi tučnou mzdu. Jenže AVB přání šéfů nerespektoval a po debaklu s Liverpoolem (0:5) si sbalil kufry a skončil na dlažbě.

VIDEO: Podívejte se na Adebayorův gól

Adebayor na sebe ihned upoutal pozornost fotografií, na které s dalším nechtěným hráčem Benoitem Assou-Ekottem drtivou porážku oslavoval. Přestože se snímek objevil na twitteru pár minut po utkání, Adebayor se bránil tím, že byl pořízen ještě před zápasem.

Vedení Tottenhamu mu zjevně uvěřilo. Adebayor se v pohárovém utkání s West Hamem objevil v základu. A odvděčil se gólem. Krásnou brankou z voleje, která musela vyrazit dech všem příznivcům "spurs".

Akorát se neradovali dlouho. Jen co Adebayor vystřídal (v 78. minutě), Tottenham dvakrát inkasoval a z Ligového poháru byl vyřazen...

Výsledky středečních zápasů anglického Ligového poháru:

Stoke - Manchester United 0:2 (0:0)
Branky: 62. Young, 78. Evra.

Tottenham - West Ham 1:2 (0:0)
Branky: 67. Adebayor - 80. Jarvis, 85. Maiga.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud