Karel Häring
15. ledna 2014 • 12:23

Özil je nadšený z Rosického: Patří k nejlepším záložníkům v Anglii

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomu se říká kompliment! Tomáš Rosický patří mezi nejlepší záložníky v Premier League. Je o tom přesvědčen jeho spoluhráč a hvězda Arsenalu Mesut Özil. „Jsme moc rádi, že máme v našich řadách takového hráče,“ prohlásil.



Ačkoliv Tomáš Rosický nedohrál kvůli zlomenému nosu pondělní duel Arsenalu s Aston Villou (2:1), jeho výborná forma v posledních týdnech vyvolává pozitivní reakce. V anglických médiích sice bývá český záložník částečně opomíjený, což se nepřímo snaží napravit jeho spoluhráči.

Poté, co „Malého Mozarta“ před nedávnem označil Mikel Arteta za hráče, který jej svou kvalitou nejvíc překvapuje, přidal velký kompliment Mesut Özil. Nejdražší posila v historii Arsenalu v rozhovoru pro klubový web na adresu reprezentačního kapitána uvedla: „Podle mého názoru Tomáš patří mezi nejlepší záložníky v Premier League. Když vidíte, kolik toho odevzdává ve prospěch týmu a jak si užívá každou chvíli, kdy má balon, tak jsme moc rádi, že máme v našich řadách hráče jako je on,“ prohlásil bývalý hráč Realu Madrid.

V této sezoně se Arsenalu daří i díky spolupráci Mesuta Özila a Tomáše Rosického
V této sezoně se Arsenalu daří i díky spolupráci Mesuta Özila a Tomáše Rosického

Rosický před pár dny popsal spolupráci s Özilem a Santim Cazorlou jako „zábavu“. A německý reprezentant to cítí podobně. „Ten pocit je vzájemný, protože jsme podobnými typy hráčů. Jsme silní, když jsme na míči, hrajeme rychle a celkově mě působení v Arsenalu opravdu baví,“ vrátil českému záložníkovi chválu.

„Kanonýři“ vedou Premier League o bod před Manchesterem City, v sobotu je čeká na Emirates Stadium derby s Fulhamem. Každopádně Rosického start je po pondělním zranění nosu nejistý.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud