26. února 2014 • 11:18

Eto'o se naštval. Nelíbí se mu Mourinhovy výroky o jeho věku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea řeší závažný problém. Trenér José Mourinho si proti sobě poštval útočníka Samuela Eto’oa žertovnými výroky. Kamerunskému útočníkovi se nelíbí, že zpochybnil jeho věk a řekl, že týmu chybí střelec.



„Mluvil jsem s Eto’oem po telefonu a byl velice naštvaný,“ prozradil bývalý reprezentační trenér Kamerunu Claud Le Roy.

„Než Eto'o uviděl ty záběry, Mourinho mu říkal, aby nevěřil všemu, co se napíše. A že o něm nic neřekl. Ale mohu vám říct, že Samuelovi se to nelíbilo,“ dodal.

Ve zveřejněném snímku však Mourinho o Eto'ovi mluvil. Žertoval, že ani neví, kolik let mu doopravdy je. „Problém Chelsea je, že nemá klasického útočníka. Mám jednoho (Samuela Eto'a), kterému je 32 let. Možná 35, kdo ví?“ vtipkoval portugalský kouč.

Později uvedl, že šlo o soukromý rozhovor. Mourinho se před interview se zástupci francouzské televize Canal Plus bavil se švýcarským podnikatelem.

„Myslím si, že všichni byste se měli stydět, protože je to porušení etiky vaší práce,“ zlobil se na novináře na včerejší tiskovce. „Z mého pohledu to je absolutně nešťastný komentář, ale z pohledu etiky je to opravdová ostuda.“

Svého vtipu nyní lituje. „Ten komentář samozřejmě nebyl v pořádku, v seriózním rozhovoru bych to neřekl, protože si v nich nedělám legraci a také stojím za svými hráči. A také proto, že Samuel Eto'o je Samuel Eto'o,“ cení si bývalého hráče Barcelony, kterého v létě přivedl z Machačkaly.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud