27. února 2014 • 11:42

Čech si zahraje v Simpsonových! V dresu Chelsea potká Homera

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už vyhrál anglický titul a Ligu mistrů, ale teď dosáhl Petr Čech dalšího výjimečného ocenění. Stane se jednou z postaviček světově úspěšného seriálu Simpsonovi. Fotbalová Chelsea navázala spolupráci s jeho producenty a své žluté podobizny se dočkal kromě Čecha také obránce John Terry, záložníci Eden Hazard, Frank Lampard a útočník Fernando Torres.



Kapitán londýnského klubu John Terry byl nadšený z toho, že dostane příležitost si v Simpsonových zahrát. „Vždy to byl můj oblíbený seriál a stejně rádi ho mají teď i moje děti. Nemůžu se dočkat, až uvidíme Barta a Homera jako hráče Chelsea.“

Kdy by se měl Čech v seriálu, který se vysílá v americké televizi už 24. rokem, objevit? To zatím není jasné. Server Bleatcher Report tvrdí, že v dílu s fotbalisty Chelsea se Homer Simpson stane fotbalovým rozhodčím poté, co jeho dcera Lisa vychválí jeho čestnost v řečnické soutěži, která se koná u hřiště.

V Simpsonových se už v minulosti objevilo několik fotbalistů včetně Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Z Čechů si v seriálu zatím zahrála před pěti lety písničkářka Markéta Irglová.

Své simpsonovské podoby se kromě Petra Čecha dočkal také Edin Hazard, Fernando Torres, John Terry a Frank Lampard
Své simpsonovské podoby se kromě Petra Čecha dočkal také Edin Hazard, Fernando Torres, John Terry a Frank Lampard

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud