10. března 2014 • 16:53

Eto'o si hrál na dědečka. Při oslavě gólu si rýpl do Mourinha

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Běžel k rohovému praporku. Předklonil se, kulhal  a předstiral, že ho bolí záda. Samuel Eto'o si po vstřelené brance do sítě Tottenhamu (4:0) udělal srandu ze spekulací o jeho věku.



Byl to paradox. Samuel Eto'o měl původně začít na lavičce náhradníků, jenže Fernando Torres se zranil při rozcvičce. A tak Mourinho ukázal na kamerunského útočníka, který dnes oslavil 33. narozeniny.

Eto'o se odvděčil gólem. Po něm předvedl netradiční oslavu, během které si hrál na starce. "Věděl jsem, že něco takového chystá. Bylo to srandovní," říkal po zápase kouč José Mourinho.

Byl to právě on, kdo Eto'oa k oslavě vyprovokoval. "Možná mu je 32, možná 35. Kdo ví?" žertoval nedávno v soukromém rozhovoru, který byl odvysílán ve francouzské televizi.

Eto'o z toho byl dlouho rozladěný. Ale zdá se, že už to hodil za hlavu. "Bylo to dobré. Nejlepší způsob, jak zmírnit situaci, je udělat si z toho srandu," dodal Mourinho.

Útočník Chelsea Samuel Eto'o si při oslavě gólu hrál na starce, kterého bolí záda.Foto EPA

Útočník Chelsea Samuel Eto'o si při oslavě gólu hrál na starce, kterého bolí záda.Foto EPA

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud