29. března 2014 • 21:28

Mourinho varoval podavače míčů: Nezdržuj, nebo dostaneš pěstí

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nervy na pochodu má Chelsea. Po porážce na půdě Crystal Palace 0:1 se manažer José Mourinho nechal slyšet, že je po nadějích na titul. I hráči Chelsea vše těžko kousali. Když během duelu domácí podavač míčů zdržoval hru, aby přiblížil senzaci, vydal se ho varovat samotný Mourinho. „Měl jsem strach, že by mohl od některého z hráčů dostat ránu pěstí,“ přiznal kouč po utkání.



MATCH OVERVIEW LEGACY
29. 3. • 16:00
Crystal Palace FC
Crystal Palace FC
1:0
ONLINE
29. března
16:00
Chelsea FC
Chelsea FC
Góly

Domácí: 52. Terry (vl.)

Hosté:

Sestavy

Domácí: Speroni – Mariappa, Dann, Delaney, Ward – Dikgacoi, Puncheon (90+2. J. Parr), Jedinak (C), Bolasie (70. S. O´Keefe), Ledley – Jerome (88. G. Murray).

Hosté: Čech – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Luiz (46. Oscar), Matić, Lampard (57. M. Salah) – Schürrle (70. D. Ba), Torres, Hazard.

Náhradníci

Domácí: Hennessey, Parr, McCarthy, Ince, O´Keefe, Bannan, Murray

Hosté: Hilário, Kalas, Oscar, Mikel, Salah, Willian, Ba

Karty

Domácí: Bolasie, Puncheon, Dann, Mariappa

Hosté: Terry

Rozhodčí

Mason – Betts, Bennett

Stadion

Selhurst Park, Londýn

Atmosféra na konci utkání v Selhurst Parku byla třeskutá. Chelsea dobře věděla, že se jí porážkou opět vzdaluje vysněný titul. A právě v téhle chvíli podavač míčů, začal zdržovat hru.

To Mourinha vyburcovalo k akci. Vystartoval na něj a pohrozil mu. „Ty, ty, ty,“ mával ukazovákem. Pak ke klučinovi přistoupil, sklonil se k němu a zašeptal mu do ucha dobře míněnou radu. „Nezdržuj, nebo se může stát, že dostaneš ránu od některého z mých hráčů,“ varoval klučinu.

Možná si v tu chvíli vzpoměl na incident z minulé sezony na hřišti Swansea, kdy Eden Hazard kopl chlapce, který se choval podobně. Proto se Mourinho rozhodl udělit mladíkovi otcovskou radu. Po utkání pak celou situaci okomentoval.

„Nemám rád, když tihle kluci provokují hráče. Ten může v konci zápasu ztratit nervy a pak udělá něco, co by za normální situace nikdy neudělal. Proto jsem zakročil já,“ hlásil kouč Chelsea.

Co přesně mladíkovi řekl? „Aby nezdržoval, protože jinak se vystavuje riziku, že mu dá jeden z mých hráčů pěstí. Někdo ho musel varovat,“ poznamenal Mourinho.

VIDEO: Podívejte se, jak Mourinho uděloval otcovskou radu podavači míčů

Fotbalisté Crystal Palace vyhráli v sobotu v Premier League nad Chelsea díky vlastnímu gólu Terryho
Fotbalisté Crystal Palace vyhráli v sobotu v Premier League nad Chelsea díky vlastnímu gólu Terryho

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud