28. dubna 2014 • 13:40

Prohrál titul KAPITÁN? Gerrardovi se smějí fanoušci, Mourinho ho brání

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Emotivní video, kdy po výhře nad Manchesterem City Steven Gerrard burcuje své spoluhráče Liverpoolu, obletělo celý svět. To samé se opakuje v případě kapitánovy hrubice při nedělní bitvě s Chelsea. Do ikony týmu, která válčí o svůj první ligový titul v kariéře, se na sociálních sítích jízlivě trefují fanoušci. Trenéři se ale Gerrarda zastali ihned po utkání.



MATCH OVERVIEW LEGACY
27. 4. • 15:05
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
0:2
ONLINE
27. dubna
15:05
Chelsea FC
Chelsea FC
Góly

Domácí:

Hosté: 45+3. Ba, 90+4. Willian

Sestavy

Domácí: Mignolet – Johnson, Škrtel, Sakho, Flanagan (81. Aspas) – Leiva (58. Sturridge), Gerrard (C), Allen – Sterling, Suárez, Coutinho.

Hosté: Schwarzer – Azpilicueta, Ivanović, Kalas, Cole – Salah (60. Willian), Mikel, Lampard (C), Matić, Schürrle (77. Cahill) – Ba (84. Torres).

Náhradníci

Domácí: Jones, Touré, Agger, Cissokho, Alberto, Aspas, Sturridge

Hosté: Hilário, Cahill, van Ginkel, Willian, Ake, Torres, Baker

Karty

Hosté: Salah, Lampard, Cole, Torres

Rozhodčí

Atkinson – Kirkup, Child

Stadion

Anfield Road, Liverpool

Šlo o možná rozhodující zápas sezony. Pokud by Liverpool na Anfield Road zdolal Chelsea, významně by se přiblížil vysněnému titulu. Jenže Mourinhovi hoši díky precizní defenzivě těžký duel zvládli a udrželi se v závodech o ligový primát.

Chelsea k výhře nasměroval moment z nastavení prvního poločasu. Gerrard na místě posledního hráče při přebírání míče uklouzl, kolem něj se přehnal Demba Ba a dostal hosty do vedení.

Gerrard ihned věděl, co provedl. Muž, který celý fotbalový život dýchá pro Liverpool, si zisk titulu přeje snad úplně nejvíc. Dělá pro něj všechno, pro společný cíl se snaží strhnout celou kabinu. Jenže v klíčový moment selhal.

"Steve je kluk, který náš klub mnohokrát zvednul. Jednuduše šlo o obrovskou smůlu. Bohužel uklouzl v klíčovém okamžiku, právě na konci prvního poločasu," omlouval svou legendu trenér Liverpoolu Brendan Rodgers.

VIDEO: chyba Stevena Gerrarda, po které vstřelila Chelsea první branku

"Vůbec z ničeho ho neobviňuji. Na pozici, kde se momentálně nacházíme, jsme se dostali především díky němu. Celou sezonu je pro nás nesmírně platný," dodal Rodgers.

Slova pochopení pro ikonu z Anfield Road našel po utkání také José Mourinho. "Nikdo nemá radost z toho, když někdo udělá velkou chybu. Raději řeknu, že Ba situaci před brankářem vyřešil fantasticky," uvedl kouč Chelsea.

Najdou se ale i tací, kdo si z Gerrarda udělali snadný terč. Na sociálních sítích koluje řada koláží, kde si fanoušci dělají legraci ze zkušeného kapitána.

Osud by si zahrál opravdu krutou hru, pokud by zrovna Gerrardova chyba Liverpool připravila o mistrovské oslavy...

Poté, co Steven Gerrard udělal velkou chybu v zápase s Chelsea, si z něj fanoušci na internetu dělají legraci
Poté, co Steven Gerrard udělal velkou chybu v zápase s Chelsea, si z něj fanoušci na internetu dělají legraci

Poté, co Steve Gerrard udělal velkou chybu v zápase s Chelsea, si z něj fanoušci na internetu dělají legraciFoto Twitter

Poté, co Steve Gerrard udělal velkou chybu v zápase s Chelsea, si z něj fanoušci na internetu dělají legraciFoto Twiiter

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud