6. května 2014 • 15:52

Po Bonym touží i Rosického Arsenal. Swansea chce vydělat balík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádnou sumu si musí připravit případný zájemce o služby fotbalového útočníka Bonyho Wilfrieda. Swansea, kde bývalý hráč Sparty nastřílel zatím 23 gólů (15 z toho v Premier League), totiž podle anglických médií nasadila jeho cenu na 20 milionů liber (asi 670 milionů korun), někdo hovoří i o 24 milionech (v přepočtu téměř 800 milionů korun).



Bony je po své první sezoně v Anglii pořádně žhavým zbožím. Vždyť ve Swansea nasázel už celkem 23 gólů, takže zájemců bude určitě dost.

Zatím se mluvilo o Evertonu, který by prý exsparťanem rád nahradil Romela Lukaka, jako posilu si ho ale podle Mirroru vyhlédl i manažer Arsenalu Arséne Wenger.

Bony Wilfried dvěma trefami vystřílel výhru Swansea na půdě Newcastlu
Bony Wilfried dvěma trefami vystřílel výhru Swansea na půdě Newcastlu

Wilfried přišel minulé léto z nizozemského Arnhemu za v klubu rekordních 12 milionů liber a ve Swansea má ještě tříletou smlouvu. I proto by Swans mohli v případě přestupu nasadit cenu poměrně vysoko.

Arsenalu by se střelec jeho kalibru rozhodně hodil, ostatně Wenger ho prý má na svém seznamu posil hodně vysoko. Přesune se Bony po sezoně za dalším bývalým sparťanem Tomášem Rosickým?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud