8. května 2014 • 04:30

Wembley, Wembley! Rosický se blýskl jako zpěvák, burcuje na finále

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud má Tomáš Rosický svůj den, od míče ho neoddělíte. Jak v Arsenalu, tak v barvách reprezentace. Český záložník za to ale umí pořádně vzít i mimo pažit, se spoluhráči přezpíval slavnou anglickou píseň o cestě do Wembley. Na druhém největším stadionu Evropy svede Arsenal finálovou bitvu FA Cupu s Hullem a zkusí ukončit dlouhé čekání na trofej.



Pro hráče Arsenalu půjde o zápas roku. V lize mají kanonýři jasno, přes slibný úvod sezony zůstali od boje o titul uctivě daleko a skončí čtvrtí. O účast v základní skupině Ligy mistrů budou muset bojovat v předkole, v lize se tabulkou už posunout na lepší pozice nemohou. Poslední utkání na Norwichi bude formalita.

Zbývá FA Cup - nejstarší klubová soutěž světa a velká výzva. Pokud hráči Arsenalu zvládnou poslední krok a finále vyhrají, zase si zakřepčí s pohárem, na což čekají od roku 2005, kdy stejnou soutěž vyhráli.

K tomu musí porazit Hull City, aktuálně 15. tým Premier League. Žádný problém, nestrachují se fanoušci. Vedení Arsenalu ale nehodlá nic podcenit, osmileté čekání na trofej je velkým strašákem.

Pro udržení dobré nálady v týmu vybrané hvězdy nazpívaly slavnou píseň fanoušků Arsenalu. Nese název "She wore a yellow ribbon" (Ona nosila žluté pentle) a v roli interpretů se představil třeba Per Mertesacker, Thomas Vermaelen, Francouzi Laurent Koscielny s Bacary Sagnou nebo anglická dvojička Carl Jenkinson s Alexem Oxlade-Chamberlainem. A také Tomáš Rosický.

Podívejte se na zpívající hvězdy Arsenalu včetně Tomáše Rosického


Kapitán české fotbalové reprezentace si zpěv hodně užíval a měl na svědomí i refrén. "Wembley! Wembley! My jsme ten slavný Arsenal a jsme na cestě do Wembley," notuje si v písni třiatřicetiletý záložník.

Jen přijít a zúčastnit se ale Arsenal 17. května určitě chtít nebude.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud