19. května 2014 • 04:56

Tak slavil Arsenal! V šatně řval i Rosický, Wenger se musel svléknout

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně! Fotbalisté Arsenalu získali po devíti letech vytouženou trofej. Po finálovém vítězství v Anglickém poháru nad Hullem 3:2 po prodloužení tak Rosický se svými spoluhráči rozjeli bouřlivé oslavy. Došlo na tradiční pokřiky v kabině, ale při nedělní cestě londýnskými ulicemi i na poněkud kontroverzní urážení rivalů z Tottenhamu ve spolupráci s davy fanoušků.



Slavit začali hráči i trenér Arséne Wenger okamžitě po zápase na hřišti. Radost celého týmu i fanoušků Arsenalu byla obrovská. Aby ne, vždyť na trofej čekali dlouhých devět let! Nekonečné vtípky na adresu „Gunners“ nyní konečně utichnou.

I po přesunu do kabin měli hráči stále dost energie na bouřlivé oslavy. Začali španělským vítězným pokřikem „Campeones, Campeones."  To vše za přítomnosti služebně nejstaršího hráče v klubu Tomáše Rosického, který se do oslav aktivně zapojil.

Kontroverzní moment přišel o den později při oslavách s fanoušky. Mikrofonu se chopil záložník Jack Wilshere. „Co si myslíte o Tottenhamu?“ zeptal se. „Hovno,“ odpověděli fanoušci a Wilshere pokračoval: „Co si myslíte o hovně?“ „Tottenham,“ skandoval nadšený dav na adresu svých tradičních rivalů ze severního Londýna.

Poté už  proběhly relativně v klidu. Jisté je, že si je užili nejen hráči, ale i trenér Arséne Wenger. Ten hned po utkání potvrdil, že bude v Arsenalu pokračovat. Na to ho hráči dokonale pokropili šampaňským a jindy distingovaný Francouz se musel přímo na hřišti převlékat z mokré košile.

Trenér fotbalistů Arsenalu Arséne Wenger se musel hned na začátku bouřlivých oslav převléknout
Trenér fotbalistů Arsenalu Arséne Wenger se musel hned na začátku bouřlivých oslav převléknout

VIDEO: Rosický a spol. slaví v kabině triumf Arsenalu

VIDEO: Wilshere společně s fanoušky provokuje rivaly z Tottenhamu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud