25. května 2014 • 15:23

Přestupová BOMBA? Petr Čech půjde do PSG, píší v Anglii

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sebrali Davida Luize a pořád nemají dost. Pařížský gigant PSG loví v Chelsea další posily. Britský deník Mirror dokonce píše o tom, že by k francouzskému mistrovi mohl po sezoně zamířit gólman Petr Čech!



Chelsea už brzy musí vyřešit zásadní otázku. Nechá si jako jedničku Petra Čecha , který stojí v brance Chelsea posledních deset let? Na dveře totiž klepe Thibaut Courtouis, momentálně nejlépe hodnocený mladý gólman na světě.

Existuje jen pár klubů, kam by Petr Čech v případě odchodu z Chelsea mohl zamířit. Britský Daily Mirror přinesl v nedělním vydání zajímavou informaci. Podle něj by totiž český gólman měl odejít do PSG!

Zraněný gólman Chelsea Petr Čech odchází fyzioterapeutky Chelsea Evy Carneirové ze zápasu s Atlétikem MadridFoto Reuters

Pařížský klub splňuje většinu kritérií, podle kterých by Čech případného nového zaměstnavatele vybíral. Dvakrát po sobě vyhrál francouzskou ligu, chce hrát  o přední pozice v Lize mistrů a jeho soupiska patří k nejkvalitnějším kádrům na světě.

Týmovou jedničkou je momentálně Ital Salvatore Sirigu, který zatím rozhodně nedosahuje renomé a kvalit Petra Čecha . Není tajemstvím, že PSG se rozhlíží po novém brankářovi, zpátky do Francie prý láká Huga Llorise hájícího barvy Tottenhamu.

Čechův přesun do PSG by dával smysl i z toho pohledu, že 32letý gólman už ve Francii působil, před odchodem do Chelsea chytal dva roky v Rennes. S adaptací by tedy neměl nejmenší problém, navíc hovoří velmi dobře francouzsky.

PSG už z Chelsea přetáhla Davida Luize, brazilský stoper se díky částce 47 milonů liber (zhruba 1,7 miliardy korun) stal nejdražším obráncem světa. PSG by navíc ráda získala i belgického reprezentanta Edena Hazarda.

Petr Čech se v úterý překvapivě zapojil do tréninku a britská média spekulují o tom, že by proti Atlétiku v odvetě semifinále Ligy mistrů hrát
Petr Čech se v úterý překvapivě zapojil do tréninku a britská média spekulují o tom, že by proti Atlétiku v odvetě semifinále Ligy mistrů hrát

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud