2. srpna 2014 • 16:15

Lampard v City?! Fandové Chelsea zuří a pálí jeho dresy

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Jsi pro nás mrtvý, jsi zrádce!“ Fanoušci Chelsea poslali do nedávna klubové ikoně Franku Lampardovi jasný vzkaz, co si o něm myslí. Příznivci „blues“ běsní, protože nemohou rozdýchat fakt, že Lampard bude hrát za konkurenční Manchester City. Na sociální síti Twitter pak ukazují, jak pálí dres nejlepší střelce historie londýnského klubu.



Když se v minulosti spekulovalo o tom, že Lampard odejde z Cheslea, stáli fandové klubu ze Stamford Bridge na straně zkušeného bombarďáka a spílali vedení. Teď na konci sezony pak vzali jako hotovou věc, že jde „jejich Frankie“ dohrát kariéru za moře, kde měl působit v Major League Soccer v New York City. Klubu, který má stejného vlastníka jako Citizens.

„Jsem skutečně vzrušený a strašně se těším, až se připojím k týmu. Jsem šťastný, že mohu hrát významnou roli při budování něčeho tak speciálního,“ pochvaloval si Lampard. Ten se nechal slyšet, že odchází do MLS, protože by v Anglii za jiné mužstvo prostě nemohl hrát. Chelsea, jak tvrdil, je jeho srdeční záležitostí.

Jenže uběhlo pár dní a realita byla jiná. Do světa se rozletěla senzace. Lampard zůstává v Anglii, když ho na hostování získal rival Chelsea, mistrovský Manchester City. A fanoušci „blues“ nevěřili vlastním očím, nemohli a ani nechtěli uvěřit tomu, že jejich oblíbenec vymění tmavomodrý dres jejich klubu za světlejší odstín modré v Citizens. To se přece nemůže stát, to není pravda, kroutili hlavou.

„Lampard je pro mě mrtvý! Je to zrádce! Doufám, že Chelsea sundá jeho fotky na Stamford Bridge!“ napsal na sociální síti jeden z naštvaných fanoušků. A rozhodně nezůstal sám.

Twitter zavalili fandové „blues“ příspěvky, kde z Lamparda dělají zrádce. Z hráče je jim na zvracení, někteří došli tak daleko, že spálili dres někdejší klubové ikony. „Ten chlapík nás zradil,“ napsal naštvaně další z fanoušků týmu, který vede manažer Jose Mourinho.

Fanoušci Chelsea se mnohdy chystali spálit dres zrádce Franka Lamparda, který bude hrát za Manchester City
Fanoušci Chelsea se mnohdy chystali spálit dres zrádce Franka Lamparda, který bude hrát za Manchester City

Noční můra fandů Cheslea se prostě stala skutečností, a i když sezona Premier League ještě nezačala, minimálně v Londýně je pořádně horko. „Bez ohledu na to, co jsi pro Chelsea udělal, v mých očích jsi prostě zrádce,“ zněl další vzkaz anglickému reprezentantovi. „Franku Lamparde, tohle se nám vážně nelíbí. Zradil jsi Chelsea,“ doplnil další.

Vše doplňuje kreslený obrázek člověka, který zvrací s popiskem. „Přesně tohle se stalo, když jsem se dozvěděl, že jde Lampard do Manchesteru City.“ Další fanynka se pro změnu vyfotila s mobilem u hlavy, kde má na obrazovce pistoli. Vypadá to, že je ze zprávy tak zdrcena, že by si pomyslně vpálila kulku do hlavy. U obrázku stojí popisek. „Lampard prý bude nosit dres City.“

Další z fandů pak sahají ke konkrétním akcím. „Spálím dres Lamparda, ten zrádce už mě nezajímá,“ vyhrožuje jeden z příznivců klubu ze Stamford Bridge. Další z nich uvažuje podobně. „Spálení dresu, to je to nejmenší, co si zrádce zaslouží. Nikdy bych nevěřil, že tohle řeknu, ale nikdy bych také nepředpokládal, že on něco podobného udělá.“

Dá se tak čekat, že až na sebe oba kluby narazí, bude na hřišti i v hledišti pořádně horko a Lampard se má na co těšit. Věřte tomu, že tenhle zápas nebude obyčejnou bitvou. Tohle bude válka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud