21. srpna 2014 • 18:01

Už i JOSÉ! Mourinho si při ledové sprše pořádně zařval

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomuhle se říká povedená kampaň. Ledová výzva „Ice bucket challenge“ se mezi sportovci těší velké oblibě. Nikdo nechce být za suchara a odmítnout. A tak se polévají ledovou vodou nejen slavní hokejisté a fotbalisté, ale také trenéři. Jedním z nich byl i kouč Chelsea José Mourinho, kterého nominoval jeho svěřenec Didier Drogba. A „The special one“ se vůbec nešetřil.



Postavit se před kameru, poděkovat za nominaci a nominovat další tři známé, kamarády či kolegy. A pak se nechat zlít kyblíkem plným ledové vody a ledu! Ano, tak obyčejně probíhá ledová výzva, která se stala hitem internetu.

Celá akce má ale charitativní pozadí. A právě proto je tak populární. Pokud výzvu nesplníte do 24 hodin, musíme na charitu darovat rovných 100 dolarů. Když ano, je příspěvek dobrovolný.

Vybrané peníze pomůžou lidem s poruchou ALS (amyotrofická laterální skleróza). A tak se do výzvy s radostí připojil i José Mourinho. Jenže ledová sprcha ho pěkně šokovala, jeho řev museli slyšet všichni ostatní v tréninkovém centru.

Sám Portugalec pak nominoval svoji dceru Mathildu a dva kamarády Bryana Adamse a Jamese McAvoye.

VIDEO | José Mourinho splnil ledovou výzvu

VIDEO | Didier Drogba, který nominoval Mourinha, při plnění výzvy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud