2. prosince 2014 • 19:40

Mourinho překvapil: Na Čecha jsme od nikoho nabídku nedostali

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neustále se o tom živě mluví. Opustí brankář Petr Čech Chelsea? Jednou ho chce Arsenal, podruhé zase Liverpool. Jenže je jejich zájem skutečně tak vážný? Podle trenéra londýnského celku Josého Mourinha žádnou oficiální nabídku klub neobdržel.



Jedno je v Čechově kauze jasné. José Mourinho i celý klub si přejí jeho setrvání. Nikdo se nechce zbavit tak kvalitního gólmana. A už vůbec ne posílit konkurenci. 

Jenže Petr Čech chce zase chytat. A to mu v klubu jeho srdce umožněno není. Na trávník se dostane jen při pohárových zápasech, v Lize mistrů chytal pouze proti slabším týmům. Jinak je jedničkou Belgičan Thibaut Courtois.

Není divu, že o Čecha je mezi ostatními kluby stále velký zájem. Jenže ne vše musí být tak vážné. Pro italské týmy je dost drahý, ostatní velkokluby zase mají své spolehlivé jedničky.

Nejvíce se v posledních dnech spekulovalo o dvou anglických klubech. Jenže zájem Arsenalu popřel sám kouč Wenger a nevypadá to příliš ani na stěhování do Liverpoolu.

„Chelsea neobdržela žádnou nabídku na Čecha,“ sdělil v úterý na tiskové konferenci Mourinho. Pokud je to pravda a známý stratég jen nemlží, nemusí být zájem o českého brankáře zase tak vážný, jak se zdá. Zimní přesun tak nyní nevypadá příliš pravděpodobně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud