5. ledna 2015 • 12:03

Sešívačkou mu opravili díru v hlavě. Obránce United pak hrál dál

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal v Anglii umí být drsný. Nevěříte? Jako důkaz může posloužit situace z nedělní výhry Manchesteru United nad třetiligovým Yeovilem 2:0 v Anglickém poháru. Už ve 20. minutě utržil hlubokou ránu na hlavě po vzdušném souboji obránce United Paddy McNair. Zápas pak dohrál s dráty ze sešívačky, které zašily krvavý šrám.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Severoirský fotbalista se ve 20. minutě ještě za bezbrankového stavu srazil s Kiefferem Moorem z Yeovilu, oba se okamžitě drželi za hlavu. Na hřiště okamžitě vyběhli týmoví lékaři a zvolili jednoduché řešení. Na sešití díry v hlavě použili kancelářskou sešívačku a tak McNairovi zdobily po zbytek zápasu hlavu drátěné svorky. Na hřišti si však počínal dál velmi jistě, jakoby k bolestivému střetu ani nedošlo.

Teprve devatenáctiletý mládežnický reprezentant znovu ukázal, že s ním na Old Trafford mohou počítat. Pro United objevili McNaira před sedmi lety severoirští skauti, ze zálohy se přesunul do obrany a loni na konci září dostal poprvé příležitost při zápase Premier League. A trenér Louis van Gaal využívá jeho služby dál. Vítězství nad Yeovilem bylo už jeho desátým startem v soutěžním zápasem za Red Devils.

Fanoušci Yeovilu si zápas s favorizovaným Manchesterem United užívali
Fanoušci Yeovilu si zápas s favorizovaným Manchesterem United užívali

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud