Pavel Janega
7. ledna 2015 • 09:25

Přestoupí Bony do Manchesteru City už dnes?! Chce 7 milionů týdně

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester City intenzivně jedná se Swansea o přestupu Bonyho Wilfrieda, za kterého nabízí 30 milionů liber. Transfer ještě nebyl oficiálně potvrzen, ovšem britské deníky se shodují, že jednání mají velice pozitivní vývoj. Exsparťanský útočník by mohl být představen jako nová posila „citizens“ ještě dnes.



Trenér Swansea Garry Monk před několika týdny prohlásil, že „Bony odejde jedině za astronomickou částku“. Ta nyní přišla od šejků z Manchesteru City. Na stůl položili rovných 30 milionů liber, něco málo přes jednu miliardu korun.

Bony odcestuje večer na tréninkový kemp Pobřeží slonoviny před Africkým šampionátem. Proto je nutné, aby se v nejbližších hodinách osobně sešel s představiteli City a doladil podmínky smlouvy.

Deník The Sun píše, že požaduje týdenní mzdu 200 tisíc liber, což je zhruba 7 milionů korun. Před odjezdem by mohl rovnou podstoupit i zdravotní prohlídku, informuje Sky Sports News.

Bony byl už v létě spojován s přestupem do Liverpoolu či Tottenhamu, k nim se během podzimu připojily další dva kluby Chelsea a právě City. Nakonec se ale rozhodl setrvat ve Swansea a na podzim vstřelil devět ligových branek. Za kalendářní rok 2014 je nejlepším střelcem Premier League.

V listopadu ke všemu podepsal novou smlouvu, čímž nejenže odstranil přestupovou klauzuli ve výši 20 milionů liber, ale díky štědré nabídce City se navýšila jeho cena o dalších deset milionů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud