11. března 2015 • 10:20

Konečně. Kozák se uzdravuje, po 13 měsících trénoval s Aston Villou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekal dlouho, ale dočkal se. Český útočník Libor Kozák má za sebou další krok k návratu po dlouhé pauze zaviněné dvěma operacemi zlomené nohy. Pětadvacetiletý fotbalista si v úterý poprvé po třinácti měsících zatrénoval s prvním týmem Aston Villy. Osminásobný reprezentant o tom informoval na sociální síti Twitter.



Kozák je mimo hru od loňského ledna, kdy si na tréninku při nezaviněné srážce se spoluhráčem zlomil holenní i lýtkovou kost. Při první operaci mu lékaři zpevnili nohu titanovou tyčí, po komplikacích se však musel v říjnu podrobit dalšímu chirurgickému zákroku.

V Aston Ville působí Kozák od září 2013 a v dosavadních patnácti zápasech za birminghamský klub dal čtyři branky. Do Anglie bývalý hráč Opavy přestoupil z Lazia Řím, v jehož dresu se v sezoně 2012/13 stal s osmi góly nejlepším střelcem Evropské ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud