16. března 2015 • 15:02

Z Rooneyho oslavy je hit. Proč předvedl po gólu box a knokaut?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru United porazili v sledovaném šlágru Premier League Tottenham 3:0, ale po utkání bylo hlavním tématem něco úplně jiného. Proč kapitán vítězů Wayne Rooney předvedl zvláštní gólovou oslavu? Po poslední trefě předvedl na trávníku boxerskou vložku.



Před zápasem se čekala mnohem vyrovnanější partie, nakonec šlo o jasnou záležitost. Ve 34. minutě si Rooney vzal kousek za středovým kruhem míč a proběhnul s ním kolem málo důrazných obránců Tottenhamu až do pokutového území, kde vstřelil už třetí gól domácích. Stejné skóre zůstalo až do konce.

Rooney ještě chvíli utíkal, pak se zastavil, pak předvedl pár úderů pěstí a vzápětí i pád na zem po knokautu. Proč se rozhodl pro tak neobvyklou oslavu?

Minulý měsíc si doma v kuchyni střihnul cvičný boxerský zápas s obráncem Stoke City Philem Bardsleym a od svého kamaráda při něm schytal tvrdý úder. Celá scéna byla natočená na mobilní telefon a nahrávka následně doputovala do redakce deníku Sun, který příběh zveřejnil ve svém nedělním vydání.

Titulní stránka deníku Sun on Sunday, který zveřejnil video s domácím boxerským tréninkem Wayna Rooneyho
Titulní stránka deníku Sun on Sunday, který zveřejnil video s domácím boxerským tréninkem Wayna Rooneyho

Rooney si nad únikem videa ze svého soukromí jen povzdechl. „V takovém světě dnes žijeme. Ze setkání pár kamarádů se stane titulní strana celostátních novin, ale s tím je potřeba se smířit. Je to zajímavější pro ostatní lidi, než pro mě samotného,“ tvrdil kapitán anglické reprezentace.

Také trenér United Louis van Gaal nebyl potěšený, že se Rooneyho oslava řešila víc než povedený výkon jeho týmu, který ho přiblížil na dva body druhému Manchesteru City. „V jakém světě to žijeme, že se musíme bavit o podobných věcech? Nechci se o tom bavit,“ poznamenal nizozemský kouč.

VIDEO | Sestřih utkání Man. Utd. - Tottenham. Rooneyho oslava v čase 1:00

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Tottenham 3:0
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud