27. června 2015 • 04:00

Dlouhé čekání na Čechův přestup. Fanoušci Arsenalu: Snad neutekl!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Britská média už v pátek ráno informovala, že Petr Čech podstoupí tentýž den lékařskou prohlídku v Arsenalu. A že po ní bude transfer dotažen. To se ale nestalo. Do včerejšího večera fanoušci marně čekali na oficiální potvrzení. Někteří z nich byli na twitteru dost netrpěliví. "To čekání je tak dlouhé. Už to, sakra, oznamte!" Jejich zuřivost se ale nakonec proměnila v legrácky.



"To je snad nejdelší lékařská prohlídka v historii," divili se fanoušci, proč Arsenal od pátečního rána nebyl schopen potvrdit Čechův příchod. "Dokud to neoznámíte, nebudu nic jist!" napsal jeden z nich.

Do spekulací se vložil i klubový fotograf Stuart MacFarlane: "Arsenal má jenom dva fotografy, mě a kolegu. Já jsem v restauraci, kolega pracuje."

Pro fanoušky to byl jasný signál, že onen kolega zrovna fotí Čecha v novém dresu. Ale fotky nikde, přestup nikde.

Čechův přestup se blíží! Pomalu, ale už je na cestě!Foto twitter.com

Zklamání a netrpělivost příznivců "kanonýrů" vedlo k různým vtípkům a výmyslům, třeba aby nachytali jiné fanoušky dychtící po Čechově přestupu. Stačilo napsat: "Petr Čech neprošel lékařskou prohlídkou." A někteří se napálili. "Snad si to nerozmyslel." obávali se. "Už máme Čecha? Kde je? Snad nám neutekl. I kdyby neměl nohu, tak ho musíme podepsat!" měli jasno.

Anebo si dělali legraci fanoušci jiných týmů: "Čech neprošel zdravotními testy, protože dostal astmatický záchvat, když zrovna procházel kolem vitríny s trofejemi. No, moc jich tam není."

Stále čekám na oficiální potvrzení, že Čech přestoupil do Arsenalu...Foto twitter.com

Proč zdravotní prohlídka trvala tak dlouho, není zřejmé. "Třeba se musel naučit hymnu a popěvky fanoušků. A pak mu doktor házel míč, jestli ho chytně," pokračovali vtipálci na twitteru.

"Tak třeba zítra. Vzbudit se, najíst se, zkontrolovat, jestli Čech přestoupit. A zase spát. Takhle pořád dokola..."

Aspoň do pondělí, kdy údajně mají oba kluby přestup potvrdit.

Další vtípky fanoušků z twitteru:

Pane vrchní, jednoho Čecha, prosím!
Pane vrchní, jednoho Čecha, prosím!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud