11. září 2015 • 20:04

Van Gaal přiznal problémy v kabině United. Jde z něj strach, říká Rojo

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krize v Manchesteru United? Britské deníky v posledních dnech přinesly informace o tom, že se hráči „Rudých ďáblů“ bouří proti trenérovi Louisi van Gaalovi. Vadí jim přísný režim i tréninky. Nizozemský kouč přiznal, že za ním kvůli problémům v kabině přišli Wayne Rooney a Michael Carrick. Zároveň ale odmítl, že by měl s hráči špatné vztahy.



O Van Gaalovi všichni vědí, že vyznává velmi přísný režim. Kdo neposlouchá, v týmu končí. V United to ale podle některých zdrojů začal přehánět. A hráči řekli dost! Za trenérem se vypravili zkušení Rooney a Carrick.

Van Gaal schůzku přiznal. „Rooney a Carrick za mnou přišli s tím, že atmosféra v kabině je na nízké úrovni. Řekli mi to, aby mi pomohli,“ přesvědčoval. „Šel jsem do šatny a diskutovali jsme. Ale ne o tom, co se psalo,“ zdůraznil zkušený kouč.

„Není to snadné, protože se celá kabina změnila,“ narážel Van Gaal na další velkou čistku, kterou v United v létě udělal. „Ale s hráči mám skvělé vztahy,“ dodal.

Zajímavý obrázek o Van Gaalovi poskytl obránce United Marcos Rojo. „Má tvář buldoka, ale je to fajn člověk. Na první pohled z něj jde strach, ovšem když ho dobře poznáte, můžete s ním vycházet,“ tvrdil. „Ale jen když ho posloucháte,“ doplnil.

Fanoušci United musí doufat, že Van Gaal má pravdu. Poté, co v létě opět výrazně utrácel, se od něj očekává ligový titul. A se špatnou atmosférou v kabině to lze jen těžko.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud