22. ledna 2016 • 16:30

Čech se vrátil do Chelsea. Pro rukavice, které mu chtěl Hiddink schovat

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vtipnou situaci zažili v londýnské Chelsea, kam se aspoň na chvíli vrátil Petr Čech. Český brankář, který po odchodu z Blues září v Arsenalu, se zastavil v tréninkovém centru pro rukavice, jež mu tam omylem poslal jeho sponzor.



Pracovníci Chelsea sice nejdříve hlásili, že zásilku odešlou na správnou adresu, ale Čech neváhal a rád se vrátil takříkajíc na místo činu. "Rád jsem jsem ho viděl," usmíval se dočasný boss Chelsea Guus Hiddink, který českého gólmana v tréninkovém centru potkal.

"Popovídali jsme si, byli jsme tam skoro sami," vykládal po návštěvě nizozemský kouč. "Chtěli jsme mu ty rukavice schovat nebo upravit, aby mu v nich klouzal míč, ale všiml si toho," smál se Hiddink.

Vtipná situace je o to pikantnější, že Arsenal se v neděli ve šlágru Premier League utká právě s Chelsea. A zatímco Kanonýři s Čechem v brance vedou tabulku o skóre před Leicesterem, Chelsea je až čtrnáctá...

Fotbalové přestupy ONLINE: Sledujte, které hvězdy změní dres >>

2564684:gallery:true:true

2562966:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud