Jakub Dvořák
31. ledna 2016 • 12:30

Radost střídá zmar! Rosický se opět zranil, chybět může 6 týdnů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu se Tomáš Rosický vrátil po dlouhé absenci kvůli zranění a po 255 dnech si zahrál za prvním tým Arsenalu v FA Cupu proti Burnley (2:1). Dobrá nálada však nevydržela dlouho. Český záložník se v utkání opět zranil a první zprávy z Ostrovů tvrdí, že doba absence by mohla být až šest týdnů.



Po 255 dnech si navlékl červenobílý dres a na posledních dvacet minut vyběhl na Emirates Stadium. Fanoušci šíleli, Rosický si užíval návrat do prvního týmu. Tohle všechno však přebila šokující nedělní zpráva. Tomáš Rosický je opět zraněný, ozvalo se z Ostrovů.

Podle deníku Daily Mail se jedná o svalové zranění v oblasti stehna. Předpokládaná doba léčení by měla být 4 týdny. Jeden z twitterových účtů, který detailně píše o Arsenalu, však píše, že se doba protáhne až na šest týdnů.

Pro českého záložníka to je další rána. Po zranění, které si přivodil v kvalifikačním duelu o EURO na Islandu, musel podstoupit operaci kolene a jednou dokonce i odložit datum stanoveného návratu. Když se už se zdálo, že všechny trable má za sebou, stihl odehrát pouze poločas v dresu juniorského týmu a 20 minut za první tým. Nyní ho čeká další pauza.

Tomáš Rosický se po dlouhé pauze dočkal návratu na trávník. Dlouho se ale z návratu neradoval.
Tomáš Rosický se po dlouhé pauze dočkal návratu na trávník. Dlouho se ale z návratu  neradoval.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud