6. května 2016 • 10:35

Courtois blíž odchodu z Chelsea! Nevěří kouči, kterého zbožňoval Čech

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od chvíle, kdy se po odchodu Petra Čecha do Arsenalu stal pánem brankoviště Chelsea, sčítá mladý Thibaut Courtois jeden problém za druhým. Ať už šlo o dlouhé zranění, červené karty či nešťastná vyjádření. Odejde v létě z londýnského klubu? Je to možné. Naposledy měl mít totiž problém s trenérem gólmanů.



Christophe Lollichon, zkušený trenér brankářů, který je v Chelsea od roku 2007. Odborník, na kterého nedá dopustit česká legenda Petr Čech . A v tuto chvíli také člověk, kvůli kterému možná Thibaut Courtois opustí Chelsea.

Podle informací britského deníku The Sun se totiž belgický gólman s Lollichonem nepohodl a hlavně ztratil důvěru v jeho schopnosti. Údajně už s ním nechce v žádném případě nadále spolupracovat.

To je právě kámen úrazu. Chelsea sice převezme od nové sezony italský trenér Antonio Conte a přivede si část svého týmu, trenér brankářů Lollichon má ale neotřesitelnou pozici. O něm se prý ani nemluvilo, Chelsea s ním počítá.

Přestože Conte měl Courtoise ujistit, že s ním nadále počítá, tohle by mohla být nepřekonatelná překážka. Ostatně, talentovaný brankář už dříve vzbudil poprask, když oznámil, že neví, kde bude chytat příští sezonu.

Courtois navíc mluvil o tom, že chce každý rok chytat Ligu mistrů. A jak známo, Chelsea si v příští sezoně evropské poháry vůbec nezahraje.

O zájemce navíc nebude mít Courtois nouzi. Zatímco přestup do francouzského PSG by se mu podle informací britských deníků zrovna nepozdával, mnohem zajímavější by pro něj mohl být návrat do Španělska, kde úspěšně působil.

2673353:gallery:true:true

2693883:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud