24. září 2016 • 19:05

Vydra dal první gól za Derby, jeho tým ale prohrál. Skalák pomohl k výhře

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový reprezentant Matěj Vydra vstřelil první gól v dresu Derby County. Jeho tým v druhé anglické lize ale prohrál 1:2 s Blackburnem. Z krajánků se dařilo také Jiřímu Skalákovi, který asistoval u druhého gólu Brightonu při výhře 2:0 nad Barnsley.



Ve svém čtvrtém zápase po přestupu z Watfordu oslavil Vydra premiérovou trefu, když v 69. minutě zužitkoval pas od Anyi, s nímž se potkal v předchozím působišti. Hosté ale rychle zareagovali.

O minutu později srovnal Emnes, jenž v Blackburnu hostuje z prvoligové Swansea, a o chvíli později dokonal obrat Graham. Derby se po devátém kole nachází na sestupové 22. pozici s pouhými šesti body na kontě.

Brighton je na opačném pólu tabulky. Se 17 body se drží na třetím místě, k čemuž přispěly i dnešní dvě Murrayho branky do sítě Barnsley, na druhý mu asistoval český záložník Jiří Skalák.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud